Tikkie Terug Deel 636 – Teamuitje S.K.N.W.K. 1 (april 2008)

Logo Tikkie Terug

Speurend door ons rijke (foto-)archief kwamen we foto’s tegen van een teamuitje van S.K.N.W.K. 1 van bijna 16 jaar geleden. Onze eerste selectie ging toen bowlen en eten in Goes. Dus weer mooie kopie voor een nieuwe Tikkie Terug, deel 636. We gaan terug naar 19 april 2008.

Op de website stond het volgende:

As. zaterdag uitje eerste selektie S.K.N.W.K.

As. zaterdag, 19 april, gaat de eerste selektie na de wedstrijd tegen Chrislandia een avondje uit. In Bowlingcentrum Goes gaan ze eerst lekker steengrillen en daarna is er tijd om te bowlen.

Aanvang van dit alles is 19:30 uur. Vertrek zal zijn zo rond 18:45 uur vanaf sportpark ‘Het Springer’ in Nieuwerkerk.

We zullen u middels een verslag en foto’s op de hoogte houden.

Klik hier voor de website: Bowling Goes

 

Gezellig uitje S.K.N.W.K. 1

Gisteren na afloop van het duel tussen S.K.N.W.K. 1 en Chrislandia 1 was het nog niet gedaan voor de eerste selektie. De ‘derde helft’ werd wat langer dan gebruikelijk. In Bowlingcentrum Goes was namelijk nog een uitje gepland voor de Nieuwerkerkers.

Rond 20:00 uur kon er eerste lekker gegeten worden, steengrillen. Omstreeks 22:00 uur was het tijd voor het sportieve gedeelte van de avond, bowling.

Iedereen was onder zijn eigen ‘bijnaam’ ingedeeld (welke we u maar zullen onthouden). Zo rond het klokje van 00:00 uur was bekend wie Bowlingkampioen en Bowlingkampioene waren deze avond.

Bij de mannen was trainer(t) Peter Groenewegen de winnaar. Hij haalde 174 punten. Gevolgd door Sander ‘Suarez’ Uijl (169 punten) en J(urjen) Verme(er) (134 punten).

Bij de dames ging de eerste prijs naar Korien van Nieuwenhuize met 112 punten. Zij werd op de huid gezeten door Nadine ‘Adah’ Rickhoff en Lisette ‘Semm’ Tierie met respectievelijk 93 en 89 punten.

De POEDELprijs was voor onze eigen CvV. Hij kreeg een Bowlingset om thuis te oefenen.

Een geslaagde avond met leuke foto’s (kijk in het Fotoboek elders op deze site).

 

De Foto’s: