ZSC’62 gaat (met Provoost) voor zesde zege in de tweede periode

Bron: www.wereldregio.nl

ZSC’62 staat er heel goed voor in de strijd om de tweede periodetitel.

Tijdens de uitwedstrijd tegen WFB kan de Scharendijkse ploeg de zesde overwinning boeken. Dat doet ze zonder Sipp Maes en Danny Erkelens maar met de weer in de selectie teruggekeerde spits Robin Provoost. WFB heeft tien punten minder dan ZSC’62 en staat weer vier punten boven Brouwershaven dat zaterdag 2 maart naar medekoploper Bevelanders gaat. Lex Theuns (geblesseerd), Wesley Dalebout (op reis) en Skip Reijnen zijn daar niet bij. SKNWK, de andere lijstaanvoerder in de vierde klasse C heeft een lastige uitwedstrijd n Oosterland. Tegen Duiveland, dat vijf punten minder heeft maar ook een wedstrijd tegoed heeft, kan SKNWK niet beschikken over Dominique Prins, Stijn Dooge en Jan-Kees Giljam (allen op vakantie). Tegenstander Duiveland mist slechts Bart van Duijn en Roy Quik.

Derdeklasser Bruse Boys heeft weer een aardige lijst aan afwezigen voor het uitduel in en tegen Klundert, dat als nummer vijf van de ranglijst aan de wedstrijd begint. Bruse Boys, tweede met drie punten minder dan de tegenstander van zaterdag maar de laatste twee weken niet goed op dreef, mist Luca de Bruine, Jasper Fontijne (blessures), Boris de Bruine en Thomas Maaskant (beiden afwezig). Dylan Adelaar en Jarno van Nieuwenhuize zijn twijfelgevallen.

MZC’11 wil in de tweede klasse E eindelijk wel weer eens winnen en krijgt daar tegen WHS, rode lantaarndrager met Serooskerke, een uitgelezen kans voor. Ramon Janson en Jeremy Hubregtse zijn weer fit, Micca Bouwman en Christon Aimbabe geblesseerd, Coen Dalebout en Rody Vermue op vakantie en Remco Lafeber aan het werk.