Laat je mening horen over de toekomst van Nederland

Bron: www.knvb.nl

De KNVB nodigt jou uit om deel te nemen aan de grootschalige enquête Namens Nederland. Dit is jouw kans om actief bij te dragen aan de vormgeving van de toekomst van Nederland. Moeten we ons inzetten voor betaalbare sportmogelijkheden om beweging te stimuleren? Of is het juist tijd om ongezonde consumptie te ontmoedigen door belastingmaatregelen? Jouw mening telt en kan een positieve impact hebben op de besluitvorming die onze nationale koers bepaalt.

In de nasleep van de verkiezingen heerst er nog veel onzekerheid over de koers die ons land zal inslaan. De uitslag is bekend en lijkt toch ook verdeeldheid te tonen, maar Nederland moet samen verder. De antwoorden op de vragen die Namens Nederland stelt, worden daarom heel belangrijk: hoe geven we vorm aan onze toekomst, vandaag, morgen én overmorgen? Jouw mening en een gezamenlijk toekomstbeeld kan van onschatbare waarde zijn voor de beleidsmakers van Nederland.

De kracht van verbinding

Mede-initiatiefnemer Soufiane Touzani: “Ik geloof in de kracht van verbinding. Samen kunnen we zoveel meer bereiken dan alleen. Namens Nederland is een heel mooi voorbeeld van samenwerking. Door te luisteren naar alle meningen kunnen we samen verder komen.”

De enquête is breed gedragen en wordt ondersteund door 70 mede-initiatiefnemers, zoals maatschappelijke organisaties, mediapartijen, vakbonden, bedrijven, verenigingen en de KNVB. “Wij doen mee, omdat we erin geloven dat veel meer ons met elkaar verbindt, dat veel beter kan in Nederland en mensen ook daadwerkelijk bereid zijn om zich daarvoor in te zetten.”

“Dit heeft Namens Nederland eerder ook bewezen. De uitkomsten van de vorige edities lieten zien dat we het over heel veel eens zijn. Laten we opnieuw streven naar een inclusieve en evenwichtige weergave van wat Nederland denkt en voelt.”

Namens Nederland staat voor de kracht van verbinding.

Samen naar een positieve verandering

De KNVB steunt het initiatief Namens Nederland; een grootschalige enquête over de toekomst van Nederland. Om samen een positieve verandering te kunnen maken hebben we ook jouw mening nodig.

Moeten we ons inzetten voor betaalbare sportmogelijkheden om beweging te stimuleren? Of is het juist tijd om ongezonde consumptie te ontmoedigen door belastingmaatregelen? Jouw mening telt en kan een positieve impact hebben op de besluitvorming die onze nationale koers bepaalt. Doe mee en vul de enquête in op www.namensnederland.nl.

Namens NederlandNAMENS NEDERLANDDoe mee en vul de enquête in.