S.K.N.W.K. 1 en 2 (doel)puntloos; S.K.N.W.K. 3 scoort er 5 en pakt wel de overwinning

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 2 maart 2024, kwamen alle drie onze seniorenteams weer eens in actie voor een competitiewedstrijd. Was vorige week het 3e ‘de spelbreker’ (S.K.N.W.K. 1 en 2 wisten wel te winnen, het 3e verloor uiteindelijk nipt bij Z.S.C. ’62 3) nu waren de rollen omgedraaid. S.K.N.W.K. 1 verloor de derby in Oosterland met 2-0. Voor het 2e was V.V.C. ’68 2 op ons eigen sportpark Het Springer met 0-3 te sterk. En dan S.K.N.W.K. 3. Zij versloegen W.I.K. ’57 2 uiteindelijk met maar liefst 5-1.

Onze clubtopscorer Tim de Looze verzuimde gisteren vanaf de strafschopstop zijn 13e van het seizoen te maken

Voor S.K.N.W.K. 1 werd het dus een middag om snel te vergeten. Een dramatisch slechte derby tegen Duiveland werd verloren met 2-0. De thuisploeg maakte uit een strafschop de 1-0. Vlak voor de rust kregen ook ‘wij’ zo’n mogelijkheid. Echter de dit seizoen zeer trefzeker Tim de Looze zag zijn inzet worden gekeerd. Omdat Duiveland na de thee nogmaals scoorde en S.K.N.W.K. deze keer eens geen doel trof, is de 2-0 nederlaag verklaard.

S.K.N.W.K. 2 trof gisterenmiddag wel een aantal keren het doel 😉 (maar ze verzuimden de bal IN het doel te schieten of te koppen)

Vorige week boekte S.K.N.W.K. 2 nog een mooie 1-5 overwinning op SC Welberg 2. Een mooie kans om deze zege een goed vervolg te geven kregen ze gisteren in Nieuwerkerk tegen V.V.C. ’68 2. De heenwedstrijd dit seizoen was nog een prooi voor de blauw/zwarten. Geheel onnodig liet S.K.N.W.K. 2 de gasten op voorsprong komen. En omdat daarna paal en lat werden geteisterd door de thuisploeg en ook nog 2x op de doelman en/of naast werd geschoten, was wel duidelijk wat voor middag dit ging worden. Uit het niets scoorde V.V.C. ’68 2 ook nog eens de 0-2 en in de absolute slotfase werd de eindstand uiteindelijk zelfs nog 0-3. Een middag dus om snel te vergeten.

Geen treffers gisteren voor René Verschoor namens het 3e, want hij kwam bij S.K.N.W.K. 1 binnen de lijnen als invaller

En dan S.K.N.W.K. 3. Zij hadden nog wat recht te zetten na vorige week waarin een 0-2 voorsprong uiteindelijk nog werd weggegeven, 3-2. Ze hadden de boodschap goed begrepen. In de derby op het zeer jeugdige W.I.K. ’57 2 gaf ervaring de doorslag en wisten de blauw/zwarten uiteindelijk met 5-1 te winnen.

Kevin Schiettekatte (16), Stefan Vermeer (midden) en Nick Bouwman verzorgden gisteren gezamenlijk de doelpuntenproductie namens S.K.N.W.K. 3

Zowel Kevin Schiettekatte als Stefan Vermeer scoorden beiden 2x. Ook Nick Bouwman trof weer doel (voor de 3e week op een rij).

WIK Twee kwam handen en voeten te kort om Kevin Schiettekatte van scoren af te houden. Op de achtergrond kijken de andere doelpuntenmakers van het 3e (Nick en Stefan) toe.

Met deze doelpunten van dit weekend blijft Tim de Looze wel de clubtopscorer. Hij blijft na dit weekend dus even steken op 12 treffers namens S.K.N.W.K. 1. Nummer twee René Verschoor blijft 2e op de ranglijst met 9 doelpunten (René speelde gisteren niet bij het 3e, maar kwam als invaller in het veld bij S.K.N.W.K. 1). Ploeggenoot van René bij het 3e Stefan Vermeer staat na zijn 2 treffers van gisteren inmiddels op dezelfde hoogte. Nick Bouwman (S.K.N.W.K. 3) maakte er inmiddels al 7 (en hij stond voor zaterdag 17 februari jl. nog niet eens op de topscorerslijst). A.s. zaterdag, 9 maart 2024, komen opnieuw alle drie onze seniorenteams weer in actie voor de competitie. Dus dan weer nieuwe ronde, nieuwe kansen.

De topscorerlijst ziet er na dit weekend als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2023-2024/