Website Stichting Regio Voetbal Schouwen-Duiveland is in de lucht

De Stichting Regiovoetbal Schouwen-Duiveland is in 2023 opgericht en in het leven geroepen om het voetbal(niveau) op Schouwen-Duiveland te behouden en aantrekkelijker te maken. We willen voetbaltalent op het eiland behouden en iedere voetballer van het eiland faciliteren om in een eigen leeftijdscategorie en op een niveau te kunnen laten voetballen. We organiseren eilandbreed activiteiten voor zowel jeugd als senioren.

Jaarlijks organiseren we de penaltybokaal voor de jeugd en het zaalvoetballen in de sportcentra. Voor de senioren selecties streven we naar jaarlijks één of meerdere wedstrijden tegen professionele voetbalclubs.

Doel

De stichting heeft als doel om het Schouwse voetbal naar buiten positief uit te dragen en als vraagbaak te dienen voor mensen van buiten het eiland met interesse in het voetbal op ons eiland. We willen een verbindende factor zijn en diverse lokale doelgroepen op ons eiland samenbrengen.

Inmiddels is de website van Stichting Regiovoetbal Schouwen-Duiveland in de lucht. Klik hier voor de website: https://www.regiovoetbalschouwenduiveland.nl/