Zevenklapper in Achthuizen brengt Duiveland naar tweede plek

Bron: www.wereldregio.nl

De 2-0-zege op SKNWK is niet voor niets geweest, want drie dagen later heeft Duiveland haar kandidatuur voor de titel in de vierde klasse C kracht bijgezet.

Dit gebeurde in Achthuizen waar het arme Fios dinsdagavond een heuse zevenklapper om haar oren kreeg. Jaël Breukel verzorgde bijna de helft van de productie tegen de ploeg die komend weekend als eerste van de zes ploegen naar een nieuwe vijfde klasse in het seizoen 2024/2025 degradeert.

Duiveland staat na de zevenklapper tweede op de ranglijst op twee punten van koploper Bevelanders. De twee treffen elkaar over een maand op het Oostersportpark. Duiveland-trainer Jordy Heikens is tevreden, maar wil zeker nog niet te vroeg juichen. “We kunnen natuurlijk niet ontkennen dat wij mee doen om de titelrace, maar zijn daar nog totaal niet mee bezig. Plekje zeven staat ook nog maar op vijf punten en dat is degradatie. We doen het nu goed met vijf overwinningen op rij en willen die reeks graag verlengen.”

UITSLAG

AMATEURVOETBAL

Vierde klasse C:

Fios-Duiveland 0-7 (0-1 Jordi Wesdorp, 0-2 Dylan van Klinken, 0-3 Jaël Breukel, 0-4 Ahmad Alhaji, 0-5 en 0-6 Jaël Breukel, 0-7 Rens Boogert)