S.K.N.W.K. 3: Kratsponsor van de Week

Kratsponsor van deze week:

KaaistekerBIConsultancy

Na de met 1-4 gewonnen partij tegen Tholen 3 vorige week, mogen we morgen op eigen sportpark aantreden tegen Colijnsplaatse Boys 3 (2).

Uiteraard betekent dat ook dat we weer een mooie sponsor hebben voor het kratje na de wedstrijd! Dit keer is het onze legendarische ex-keeper Eddy de Eagle die met zijn bedrijf de financiën voor het kratje na de wedstrijd voor zijn rekening neemt. Klasse Eddy!

Alvast hartelijk dank!!

————————————-

Natuurlijk hebben we na iedere wedstrijd verschrikkelijke dorst en en schreeuwen onze spieren om een degelijke isotone hersteldrank. Kortom, het lichaam en de geest vragen om een welverdiend pilsie. Echter zijn de financiën soms een klein obstakeltje…

Daarom hebben we besloten om onze commerciële waarde in te zetten bij het oplossen van dit knelpunt: Vanaf heden hebben we bij iedere thuiswedstrijd de kratsponsor van de week!

Mocht jij nou ook met je bedrijf (of zonder je bedrijf, kan ook natuurlijk) een kratje willen sponsoren en ons willen helpen aan een goede start van de derde helft? We zijn nog op zoek naar een enkele plek later in het seizoen, Stuur een DM of mail naar sknwk3@hotmail.com! Of wil alvast een sponsorplekje reserveren voor volgend seizoen (of misschien wel een extra kratje voor een uitwedstrijd)? Laat het dan ook zeker weten!

Je krijgt hier uiteraard een eervolle vermelding op de socials en op SKNWK.nl voor terug….En een hele hoop lof!