Stefan Vermeer (S.K.N.W.K. 3) nieuwe clubtopscorer bij seniorenteams

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 16 maart 2024, kwamen alle drie onze seniorenteams weer eens in actie voor een competitiewedstrijd. Nu was het S.K.N.W.K. 1 dat de blauw/zwarte eer wist hoog te houden. Zij wonnen de derby in Burgh-Haamstede tegen FC De Westhoek ’20 1 verdiend met 0-3. Voor S.K.N.W.K. 2 opnieuw een troosteloze dag met een 0-8 pak op de broek tegen koploper D.V.O. ’60 7. Het 3e ging in het thuisduel tegen ‘Colijn’ 3 rusten met 0-0, maar zag uiteindelijk de winst mee gaan naar Colijnsplaat. Eindstand was 2-3.

Tim v/d Cingel scoort hier de 0-1

Voor S.K.N.W.K. 1 voor de 3e week op rij een derby. Na onnodige (maar wel terechte) nederlagen bij Duiveland (2-0) en vorige week thuis tegen W.I.K. ’57 1 (1-2) was ‘de schwung’ weer een beetje terug bij de blauw/zwarten. Na een 0-0 ruststand werd binnen 5 minuten na de hervatting met 2 treffers de basis gelegd voor een mooie overwinning.

Jari Goudswaard legt aan voor de 0-2

Het werd uiteindelijk ook nog 0-3. Tim v/d Cingel scoorde maar liefst 2x en maakte er zodoende toch al weer 5 deze competitie namens het 1e. De 0-2 was een treffer van Jari Goudswaard. Dit was zijn 3e competitiedoelpunt tijdens seizoen 2023-2024.

Met een bekeken bal scoorde Tim v/d Cingel ook nog de 0-3 gisteren

S.K.N.W.K. 2 kende voor het 3e (!!) weekend op een rij een (doel)puntloze zaterdag. Koploper D.V.O. ’60 7 verdeelde de 8 doelpunten keurig netjes over beiden helften.

Geen treffers gisteren namens S.K.N.W.K. 2. En ondanks puik keeperswerk van Joris Spitholt werd hij deze middag toch nog 8x gepasseerd

En dan S.K.N.W.K. 3. Zij acteerden op eigen veld tegen Colijnplaatse Boys 3. Na de rust scoorden René Verschoor en Stefan Vermeer de Nieuwerkerkse treffers. Echter bleek dit niet voldoende, want de gasten maakten er 3. Zodoende een onnodige 2-3 nederlaag voor S.K.N.W.K. 3.

Stefan Vermeer (midden) maakte gisteren zijn 13e competitiedoelpunt en is hiermee clubtopscorer bij onze seniorenteams

Met deze doelpunten van dit weekend is Stefan ‘Spitsie’ Vermeer de nieuwe leider op de topscorerslijst met 13 treffers namens het 3e. Tim de Looze bleef ook na gisteren steken op 12 treffers namens het 1e. Echter dan wel geen treffers voor hem, maar met een assist uit een vrije trap en een schitterende loopactie bij de 0-3 was hij wel zeker belangrijk namens S.K.N.W.K. 1 gisteren. René Verschoor is de nummer 3 op de ranglijst met 10 doelpunten. Remco v/d Berge (S.K.N.W.K. 1) en Nick Bouwman (S.K.N.W.K. 3) maakten er tot nu toe 7.

René Verschoor trof gisteren ook weer doel en heeft inmiddels 10x gescoord namens S.K.N.W.K. 3

A.s. zaterdag, 23 maart 2024, komen opnieuw alle drie onze seniorenteams weer in actie voor de competitie. Dus dan weer nieuwe ronde, nieuwe kansen.