Nieuwe instroomcampagne: Dromen van Oranje is Dromen van Voetbal

Bron: www.knvb.nl

De instroom van nieuwe jeugdleden bij de voetbalvereniging is niet meer zo vanzelfsprekend als dat vroeger was. Daarom organiseert de KNVB elk jaar een instroomcampagne waarin we kinderen inspireren en activeren om ook te gaan voetballen bij een vereniging in de buurt. De campagne van dit jaar is ‘Dromen van Oranje is Dromen van Voetbal’ en gaat begin april van start.

In de campagne vertellen we het verhaal van vier Oranje-internationals. Cody Gakpo, Jackie Groenen, Denzel Dumfries en Esmee Brugts nemen ons mee in hun herinnering en laten ons via een animatievideo de mooie momenten van hun kindertijd op de amateurvereniging beleven. Het verhaal van de Oranje-internationals gebruiken we om kinderen te inspireren ook hun voetbaldroom te starten. We roepen daarbij de kinderen op om deel te nemen aan een kennismakingsactiviteit bij een vereniging in de buurt. Want elke Oranjedroom start bij een amateurvereniging.

Organiseer een kennismakingsactiviteit

Kan jouw vereniging wel aanwas van nieuwe pupillen gebruiken? Of wil je je huidige jeugdleden iets extra’s bieden? Organiseer dan een (kennismakings)activiteit, meld je activiteit aan op ons platform en maak kans op leuke prijzen! Meer over deze campagne en het aanmelden van jouw activiteit vind je in deze online handleiding.

Meer weten?

Heb je vragen over deze campagne, de ledenaantallen van jouw vereniging of andere vragen rondom werving en behoud van (jeugd)leden? Neem dan contact op met marketing@knvb.nl.