Eerste aanmeldingen voor 43e editie Dokter v/d Zande Toernooi zijn binnen

Op donderdag 15 mei 1980 (Hemelvaartsdag) werd bij S.K.N.W.K. voor het eerst het Onderling Tournooi georganiseerd. Inmiddels een heuse traditie binnen onze club, want vorig jaar werd al weer de 42e (!!) editie gehouden. Overigens sinds vele jaren is dit toernooi omgedoopt tot het Dokter v/d Zande Toernooi.

Dit jaar gaan we natuurlijk de 43e editie organiseren !! En wel op Hemelvaartsdag (uiteraard), donderdag 9 mei 2024. Naast deelname van onze eigen senioren teams en JO19-1 is het ook weer de bedoeling dat diverse Ex-S.K.N.W.K.-teams zullen deelnemen.

Zoals de laatste edities gebruikelijk is, worden de wedstrijden afgewerkt op een half veld met teams van 7 personen. Natuurlijk ook weer de gebruikelijke ‘handicap” de strafschoppen na afloop van elke gespeelde wedstrijd.

Inmiddels is de organisatie druk bezig met de voorbereidingen van deze 43e editie en zijn de meeste spelers uitgenodigd. Ook bij onze eigen teams wordt druk geïnventariseerd. De eerste aanmeldingen zijn ook al binnen. Nog niet uitgenodigd, maar ook een Ex-S.K.N.W.K.-er? Wil je meedoen, stuur even een mailtje (of appje) naar Martijn Neele.

Uiteraard is er na afloop van het toernooi weer genoeg tijd en ruimte voor een hapje en een drankje.

De indeling, het programma en het reglement van het ‘Dokter van de Zande Toernooi’ zullen via deze website bekend worden gemaakt.

1 reactie op "Eerste aanmeldingen voor 43e editie Dokter v/d Zande Toernooi zijn binnen"

  1. Trouwe supporter | 03-04-2024 at 18:39 |

    Heeft johnny zich al opgegeven voor ex sknwk?

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.