Remco v/d Berge na gisteren in de dubbele cijfers, Dominique Prins scoort voor 3e week op een rij

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 13 april 2024, kwamen dan eindelijk weer eens een keer alle drie onze seniorenteams in actie voor de competitie. Dat was al een aantal weekenden geleden (immers de laatste twee speelrondes voor S.K.N.W.K. 3 werden uitgesteld i.v.m. een spelerstekort bij de tegenstanders).

Het was ook dit weekend S.K.N.W.K. 1 dat de blauw/zwarte eer wist hoog te houden. Zij wonnen nu de thuiswedstrijd tegen W.F.B. 1 met 2-0. Voor het 2e pakken donker wolken samen en blijft het een zeer lastig en matig seizoen. Gisteren werd al weer voor de 6e week op een rij verloren (4-0 uit bij De Markiezaten 3). Ook voor het 3e dit weekend geen (doel)punten. Zij verloren de derby in Oosterland tegen Duiveland 3 met 2-0.

S.K.N.W.K. 1 speelde dus op ons eigen zonnige sportpark Het Springer. Al in de 2e helft werd de eindstand bepaald. Uit een prachtige assist van Tim v/d Cingel scoorde Dominique Prins de 1-0. Voor Dominique zijn 4e doelpunt van dit seizoen. En hij is inmiddels bezig aan een mooie serie, want dit was de 3e wedstrijd op een rij dat hij het doel wist te treffen.

De 2-0 kwam van de linker voet van Remco v/d Berge. Hij kapte randje 16 aan de rechter kant zijn directe tegenstander uit en schoot op prachtige wijze de bal bij de 2e paal achter de compleet kansloze doelman van W.F.B. 1 in de kruising. Voor Remco betekent dit dat hij inmiddels in de dubbele cijfers zit dit seizoen, want dit was zijn 10e doelpunt. Tel hierbij zijn assists en ook dit seizoen blijkt Remco ook weer zeer waardevol te zijn bij S.K.N.W.K. 1.

Voor zowel S.K.N.W.K. 2 als 3 dus geen (doel)punten dit weekend. Dus ook geen veranderingen door op de topscorerslijst.

Met de twee doelpunten van S.K.N.W.K. 1 blijft Tim de Looze (S.K.N.W.K. 1) de koploper op de topscorerslijst met 14 doelpunten tot nu toe. Stefan Vermeer (S.K.N.W.K. 3) volgt op één doelpunt. Daarachter staat dan weer zijn teammaatje René Verschoor met 10 doelpunten namens S.K.N.W.K. 3. René deelt de 3e plaats inmiddels met Remco v/d Berge (S.K.N.W.K. 1) die na gisteren ook al 10x wist te scoren.

A.s. zaterdag, 20 april 2024, komen alle drie onze seniorenteams weer in actie voor de competitie. En het mooie is dat ze a.s. zaterdag alle drie een thuiswedstrijd spelen. Dus volle bak op Het Springer. En voor de strijd om de ‘Gouden Schoen’ dus weer nieuwe ronde, nieuwe kansen.

De topscorerlijst ziet er na dit weekend als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2023-2024/