Daan, Jurian, David, Jesse, Tim, Levi en Levi morgen namens S.K.N.W.K. naar finale Penaltyschieten Schouwen-Duiveland

Vanavond, dinsdag 7 mei 2024, zijn voor de jeugdspelertje JO10, JO11, JO12, JO13, JO14, JO15 en JO16 de finales gehouden op sportpark ‘Het Springer’ voor de Penaltybokaal Schouwen-Duiveland. De afgelopen weken zijn er op de trainingen of na afloop van de wedstrijden al voorrondes geweest per team en nu moest gestreden worden welke jeugdspelers er in de leeftijdscategorie JO10, JO11, JO12, JO13, JO14, JO15 en JO16 namens S.K.N.W.K. mee mogen doen aan de finale.

Onder de bezielende leiding van Gerrit van Loon en Leon v/d Wel werd er vanavond om 18:15 uur begonnen op het doel op het hoofdveld voor de kantine. Iets voor 19:00 uur was bekend welke 7 spelers de blauw/zwarte kleuren mogen gaan verdedigen. Overigens is de finale morgen al, woensdag 8 mei 2024. De finale wordt gehouden bij W.I.K. ’57 te Kerkwerve.

De winnaars zijn als volgt:

JO10: Levi Hoenstok

JO11: Levi Schnitzler

JO12: Tim v/d Zwet

JO13: Jesse Flikweert

JO14: David van Heukelom

JO15: Jurian Otte

JO16: Daan v/d Zwet

We wensen Daan, Jurian, David, Jesse, Tim, Levi en Levi uiteraard heel veel succes morgen !!

Bekijk meer foto’s van vanavond elders op de site in Het Fotoboek !! En uiteraard een dankwoordje aan Gerrit en Leon voor de organisatie en aan onze keepers die vanavond aanwezig waren. En niet te vergeten het publiek !!

Geef als eerste een reactie op "Daan, Jurian, David, Jesse, Tim, Levi en Levi morgen namens S.K.N.W.K. naar finale Penaltyschieten Schouwen-Duiveland"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.