Oproep voor spelers van het 4e voor “de kassen”

Onderstaande mailing is verstuurd naar de spelers van S.K.N.W.K. 4.

Sportieve ploeggenoten,

Voor zover je de inhoud van dit bericht al niet op een andere manier te weten bent gekomen – en je inmiddels dus wellicht allang hebt opgegeven – nog even het volgende.

Zojuist werd ik vanuit het bestuur gebeld met de vraag of we als leiders van het vierde onze ploeggenoten wilden wijzen op het belang van de actie van zaterdag a.s. voor onze clubkas. Wat je daarvoor hoeft te doen is niet veel: eenmaal per jaar op zaterdagmorgen
– niet uitslapen
– geen boodschappen doen
– niet te gaan wandelen
– geen andere afspraken maken
maar gewoon als het kan (nog)eens je handen uit de mouwen te steken voor de club in de kas. De clubkas van SKNWK spek je zo met minimaal 1000 euro, hoe meer zielen, hoe minder werk. Van andere teams verzamelen zich al enkele mensen om 7.15 uur ‘s zaterdagochtends 23 okt. in de kantine. Van ons ook een paar man meer zou prachtig zijn.

Je kunt je opgeven tijdens het biefstuk eten na de training van a.s. donderdag.
Kun je echt niet wachten tot donderdag dan mag het ook eerder (of later) via Martijn Neele, tel. 0111-642934 of jmneele@zeelandnet.nl. Via die kanalen kan je ook meer informatie krijgen. Tot en met woensdag ook via mij.

Uiteraard zie ik jullie graag allemaal weer zaterdagmiddag op het veld; de handen kunnen dan rust krijgen omdat we daar de voeten weer willen/moeten laten spreken…
Ja toch, reken ik in elk geval wel op!

Vraag voor Gerrit-Jan of hij de spelers die nog geen mailadres aan ons door hebben gegeven, even telefonisch wil benaderen met dezelfde vraag.

Bij voorbaat dank voor ieders inzet/medewerking, mede namens het bestuur,

Groet,
Gerwi