SKNWK 3 winnaar van 26e Onderling SKNWK-tournooi

Gisteren heeft S.K.N.W.K. 3 de 26e editie van het Onderling tournooi gewonnen. Dit team, bestaande uit allemaal spelers van het tweede elftal van S.K.N.W.K., won in de finale van S.K.N.W.K. 2 (hierin zaten de “jongere” spelers van de eerste selectie). Na twintig minuten voetballen was de stand nog steeds 0-0 en moest dus de welbekende handicap, de strafschoppen, uitsluitsel geven wie er met de felbegeerde wisselbeker aan de haal ging. S.K.N.W.K. 2 kreeg 1 strafschop en S.K.N.W.K. 3 kreeg er 2. Alle penalties gingen er in en zodoende won S.K.N.W.K. 3 dus met 2-1. Zij onttroonden hiermee S.K.N.W.K. 2 die vorig jaar S.K.N.W.K. 1 versloegen in de finale.

Gelukkig waren de weersomstandigheden erg goed en hebben we het de hele dag droog kunnen houden. Het was lekker weer om te voetballen. Na het voetballen en de prijsuitreiking was er weer de inmiddels traditionele barbecue. Het was weer een erg geslaagde dag.

Namens de origanisatie mochten alle deelnemers nog een prachtige herinnering, een heuse S.K.N.W.K.-sleutelhanger, ontvangen.

Een dank aan iedereen die op zijn of haar manier heeft bijgedragen aan deze 26e editie van het Onderling S.K.N.W.K.-tournooi.

Bekijk binnenkort de foto’s en een filmpje van deze dag bij multimedia, elders op deze site.