Herfstklaverjassen weer succesvol verlopen

Gisterenavond was het in de kantine weer tijd voor een potje kaarten. Organisator Cees Dalebout had weer een klaverjastoernooitje geregeld. Met 32 man (8 tafels) werd om 8 uur de strijd aangegaan om de eerste plaats. Rond het klokje van half twaalf was het bekend. Simon v/d Meer werd eerste met 5268 punten. Tweede werd uiteindelijk Bert Scheele (5207 pnt.) en derde Mark Passchier met 5198 punten. De poedelprijs ging naar Robin Vrij. Hij haalde slechts 3595 punten.
Na afloop van dit gezellige avondje kaarten was het weer tijd voor de gebruikelijke verloting. Cora had de lootjes weer verkocht en JvS en MN waren natuurlijk weer paraat voor de verloting zelf. Hierna nog de prijsuitreiking. Cees bedankt daarna nog de mensen van de bar en Kevin en Sabina Schiettekatte voor hun hulp tijdens deze avond. We kijken weer terug op een leuke en gezellige avond.

Op vrijdag 16 december is de volgende klaverjasavond. Dan is het Kerstklaverjassen. Inschrijven kan vanaf nu op de inschrijflijst op het mededelingenbord in de kantine. Aanvang is 20.00 uur en de kosten bedragen € 3,- per persoon.

Bekijk binnenkort de foto’s van het herfstklaverjassen in het fotoboek elders op deze site.