SKNWK-jeugd krijgt bezoek van Sint en Pieten

Gisterenavond was er voor de allerkleinsten onder de S.K.N.W.K.-familie weer het sinterklaasfeest. Onze F-pupillen mochten allemaal een mooie tekening maken voor Sinterklaas. Toen deze prachtige tekeningen klaar waren kwam er één zwarte piet binnen in de kantine. Sinterklaas was namelijk het grote boek kwijt en hij dacht dat het misschien bij S.K.N.W.K. kon liggen. Na enig speurwerk bleek dat de inpakpiet het boek per ongeluk had ingepakt en dus tussen de kadootjes zat.

Toen het boek dus terecht was, kwam ook sinterklaas aan met nog twee andere pieten. Alle pupilletjes moesten natuurlijk eventjes bij de Sint komen. Hij wist zoals altijd over alle voetballertjes iets te melden. Natuurlijk kregen alle F-jes nog een kadootje en konden ze flink snoepen van pepernoten.

Hierna was het tijd voor de E-pupillen. Zij hadden van te voren lootjes getrokken en moesten voor elkaar een surprise maken. Er was door de jongens veel werk van gemaakt. Onder het toeziend oog van de goedheiligman met z’n pieten werden de kadootjes uitgepakt.

Toen was het tijd voor de Sint om verder te gaan, want er wachtten natuurlijk nog meer kindertjes in Nieuwerkerk en omstreken op kado’s. Stinterklaas en z’n pietermannen vonden het erg gezellig in de kantine van S.K.N.W.K. en hebben nu al beloofd om ook volgend jaar zeker weer een bezoekje te brengen aan S.K.N.W.K.

Dank gaat uit naar de Sint en z’n Pieten voor hun bezoekje. Verder natuurlijk de evenementencommissie, die deze avond weer tot een geslaagde avond wisten te maken. Top!

Bekijk de foto’s van dit sinterklaasfeest in het fotoboek.