Chris is winterkampioen van S.K.N.W.K.-toto

Nu alle wedstrijden voor de winterstop in de derde klasse A gespeeld zijn, kunnen we de balans op maken van de S.K.N.W.K.-toto. Chris (van Oudheusden) is “herbstmeister” geworden. Hij staat ruim op een eerste plaats met 245 punten. De tweede positie wordt ingenomen door E-m@il (Emiel Pollemans) met 202 punten. KdeJ (Koen de Jonge) staat 3e met 198 punten.
De nummers 1 t/m 9 van het algemeen klassement op dit moment zijn allemaal S.K.N.W.K.-ers. De eerste niet S.K.N.W.K.-er is ‘ben ZSC’ (wat zou zijn/haar favoriete club zijn?). Hij/zij staat 10e met 185 punten.

Dhr. Ouwetong (zelf ook deelnemer aan de toto met op dit moment een mooie 31e plaats en 149 punten) heeft diverse mooie prijzen beschikbaar gesteld. De hoofdprijs is een door alle spelers gesigneerde voetbal van een topclub uit de Eredivisie. Daarnaast is er voor de winnaar natuurlijk altijd nog de eeuwige roem !!

Tot slot is besloten om ook de winterkampioen (winnaar voor de winterstop) een mooie prijs te geven. Dus Chris kan deze week de redaktie van www.sknwk.nl verwachten met zijn verdiende prijs.

Voor een volledig overzicht van het klassement van de to2, kijk elders op deze website bij toto.