S.K.N.W.K. simpel als eerste door naar kwartfinale

Vanavond is in sportcentrum “Westerschouwen” in Burg-Haamstede het Pepsi Indoorsoccer Event 2005 van start gegaan. S.K.N.W.K. mocht samen met Z.S.C. ’62 en Ouwerkerk uit maken welke twee teams doorgaan naar de kwartfinale.

Nadat in de eerste wedstrijd Z.S.C. ’62 met 6-2 won van Ouwerkerk, moesten de blauw/zwarten aantreden tegen de mannen uit Scharendijke. S.K.N.W.K., dat vanavond onder leiding stond van assistent-trainer Arie Folmer en leider Jan Tierie (trainer Adriaan Nieuwenhuijse was afwezig) won dit eerst duel simpel met 6-1.

In de laatste poulewedstrijd moesten de Nieuwerkerkers spelen tegen Ouwerkerk. Dit was eigenlijk geen enkel moment een wedstrijd. S.K.N.W.K. won maar liefst met 13-0 en dat alleen, omdat met de kansen erg zorgvuldig werd omgesprongen, want anders had het nog veel meer kunnen zijn.

Doelman Koen de Jonge kreeg dus slechts 1 tegentreffer te verwerken in een uur spelen (wedstrijden duren 2 x 15 min.). Topscorer aan de zijde van S.K.N.W.K. was vanavond Leon de Bruine. Hij maakte 6 van de 19 treffers voor S.K.N.W.K.

Uitslagen Poule A:

Z.S.C. ’62 – Ouwerkerk 6-2

S.K.N.W.K. – Z.S.C. ’62 6-1
Gert-Jan Tierie 2, Leon de Bruine 2, Johan Padmos 1 en Remco Veenboer 1

Ouwerkerk – S.K.N.W.K. 0-13
Leon de Bruine 4, Remco Veenboer 3, Gert-Jan Tierie 2, Johan Padmos 2, Maarten Padmos 2

Bij S.K.N.W.K. speelde naast doelman Koen de Jonge en bovengenoemde doelpuntenmakers ook nog Emiel Kuijten en Leon Goedegebure mee.

S.K.N.W.K. en Z.S.C. ’62 hebben zich als eerst geplaatst voor de kwartfinales, die as. zaterdag vanaf 14:00 uur beginnen.

Omdat S.K.N.W.K. als eerste eindigde is de volgende tegenstander de nummer 2 uit poule B. Dit is Bruse Boys of s.v. W.I.K. ’57. Zij spelen eigenlijk met Dreischor in poule B, maar Dreischor heeft zich afgemeld. Morgenavond maken Bruse Boys en s.v. W.I.K. ’57 onderling uit wie tegen S.K.N.W.K. moet spelen in de kwartfinale.

De verliezer van Bruse Boys tegen s.v. W.I.K. ’57 speelt as. zaterdag om 14:00 uur de eerste kwartfinale tegen S.K.N.W.K.