Schouwen-Duiveland selektie verslaat Kloetinge 1

Vanavond, woensdag 24 mei, stond het oefenduel tussen de Schouwen-Duiveland selektie en hoofdklasser Kloetinge 1 op het programma. Gastheer was deze keer de v.v. M.E.V.O. uit Zierikzee. Op sportpark ‘Den Hogen Blok’ was de Schouwen-Duiveland selektie te sterk voor Kloetinge. Het duel eindigde in 4-2.

In de 6e minuut was het, na balverlies van de SD-selectie, Kloetinge dat via Regilio Pinas op 0-1 kwam. Hierna werd het zelfs nog 0-2 ook. Nog voor de rust kwam ‘het Schouwse’ langszij. Via Mathijs Hage en Thomas Vos (beiden v.v. Zierikzee) werd het nog voor de thee 2-2.

Na rust was het de Schouwen-Duiveland selektie die nog twee keer scoorde. Het was 2x Wilmar v/d Sande (Duiveland) die het net liet bollen. Dit betekende tevens de eindstand, 4-2.

Namens S.K.N.W.K. speelden Gert-Jan Tierie en Leon de Bruine beiden alleen de 2e helft mee. Gert-Jan stond op het middenveld en Leon stond linksback. De derde blauw/zwarte, Maarten Padmos, was helemaal niet aanwezig.