Belangrijke wedstrijd voor S.K.N.W.K.

KRUININGEN – Nog zeven duels is Adriaan Nieuwenhuijse trainer van SKNWK. Morgen speelt zijn ploeg thuis tegen Krabbendijke.
SKNWK pakte in de laatste drie competitieduels vijf punten waardoor de Nieuwerkerkers zijn gestegen naar de zevende plaats. Krabbendijke staat op de tiende plaats met maar één punt achterstand.

Is het lek boven bij SKNWK?
Adriaan Nieuwenhuijse: ,,Dat wil ik nog niet direct zeggen. Tegen WHS was het een matige wedstrijd. Er zat veel spanning op want we moesten natuurlijk écht winnen. WHS bakte er gelukkig ook weinig van. We hebben in ieder geval met ontzettend veel inzet gespeeld.”

SKNWK kan wel knokken.
Adriaan Nieuwenhuijse: ,,Dat hebben we de laatste twee wedstrijden wel laten zien. Daar kan je ook ver mee komen. Ik hamer er al een tijdje op dat we simpeler moeten voetballen en hard moeten vechten voor de punten.”

Kunnen we nog iets verwachten van SKNWK of wordt handhaving nog zwaar?
Adriaan Nieuwenhuijse: ,,Zaterdag is heel belangrijk. Ik heb altijd gezegd dat we voor een periode moeten gaan. Zaterdag begint de laatste periode, maar daar durf ik in onze situatie eigenlijk nu heel weinig over te zeggen.”