Schouwse elftal onder 23 jaar zakt na rust weg

Voetbal – Het Schouws elftal onder 23 jaar heeft woensdagavond verloren van hun leeftijdgenoten van Goeree-Overflakkee. In Stad aan het Haringvliet werd het 3-2 voor de thuisploeg na een 0-2-ruststand voor de ploeg van trainer Jan Heikamp. Met goed voetbal in de eerste helft had het Schouwse elftal de wedstrijd in haar greep. Dit resulteerde in doelpunten van twee spelers van Bruse Boys: Gerard Vogel (0-1) en Mats Willemse (0-2). Ook in het eerste gedeelte na rust was de eilandelijke formatie de meerdere, maar een derde treffer bleef ondanks de kansen uit. Tot drie doelpunten kwam de thuisfomatie wel. Heikamp weet dat aan het slordige spel van zijn ploeg en dat het Flakkeese elftal veelal de lange bal hanteerde. “Het was een wedstrijd met twee gezichten”, luidde de conclusie van Heikamp.