Straatvoetbal 4 x 4 voor E- en F-pupillen

Ook dit seizoen wordt er voor de pupillen een 4-tegen-4 toernooi georganiseerd in de herfstvakantie. Dit toernooi zal plaatsvinden op zaterdag 20 oktober en geldt voor de E- en F-pupillen. Het toernooi zal worden gespeeld op gras bij een aantal voetbalverenigingen in de regio.

De F-pupillen spelen een recreatief toernooi dat in de voormiddag wordt afgewerkt. Voor deze categorie is er geen vervolg in de rest van het seizoen.

De E-pupillen spelen in twee categorieën. De ene categorie is recreatief en daar geldt hetzelfde voor als bij de F-pupillen. Na het toernooi op zaterdag 20 oktober zijn de E-pupillen recreatief klaar en hebben zij een toernooi 4 tegen 4 gespeeld.

De andere categorie is de prestatieve poule E-pupillen. Hiervoor mogen per club maximaal drie teams worden ingeschreven. Deze teams worden ingedeeld in verschillende locaties in de regio.

De inschrijfformulieren worden over enkele dagen verstuurd naar alle verenigingen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Jacco Theunisse, 076-5728316, E-mail: jacco.theunisse@knvb.nl.