Ongeoorloofd gebruik sportcomplex ‘Het Springer’

Helaas moet het bestuur steeds vaker constateren dat er gebruik gemaakt wordt van de voetbalvelden en het trainingsveld op tijden dat het sportcomplex officieel niet open is.

Als op een doordeweekse dag het hek openstaat, omdat de gemeente werkzaamheden verricht of vergeten is het hek te sluiten, wil dit niet zeggen dat er op de velden gevoetbald mag worden. Ook het feit dat de kwaliteit van de omheining te wensen laat, geeft niet het recht het complex via kapotte hekwerken te betreden.

Naast het feit dat de velden er onder lijden, met name de doelgebieden, is er ook vaak sprake van vervuiling, omdat lege flessen, chipszakken, snoeppapiertjes achtergelaten worden. Verder worden er ook regelmatig glasscherven gevonden (dit kan ernstige gevolgen hebben tijdens het sporten).

Om dit in het belang van heel S.K.N.W.K. tegen te gaan, zal er vanaf heden streng worden opgetreden tegen leden, die op tijden dat het complex “gesloten“ is, op onze velden
worden gesignaleerd.

De maatregelen zullen onder andere bestaan uit een waarschuwing, bericht aan de ouders/verzorgers, opruimwerkzaamheden en in het uiterste geval bij herhaling of geconstateerde vernielingen SCHORSING!!

Daarnaast is het altijd nog heel gewoon dat je je eigen rommel opruimt en niet zomaar laat vallen. Ook het schoonmaken en opruimen van de kleedkamer na training en wedstrijden is heel gewoon.

Wees zuinig op je eigen spullen en dus ook op die van S.K.N.W.K.