Verslag Chrislandia 1 – SKNWK 1 (door Chrislandia)

Na de stevige nederlaag van vorige week tegen Internos voor de beker, was vandaag SKNWK de tegenstander. En ja weer 1 van formaat. Na 10 minuten konden de boeken alweer dicht en was alles wat er nog zou gebeuren alleen maar voor de statistieken. Want aan de hand van Wilco de Valk doet geen enkele ploeg in de 4de klasse B dit SKNWK pijn.

Tussen de 5 de en de 10 de minuut wisten de mannen uit Nieuwerkerk het net 3x in beweging te krijgen. En als mannen als Wesley Goud en Christiaan van Vossen het op hun heupen hebben dan heb je als verdediger een moeilijke middag. De rust werd bereikt met een 0-4 tussen stand.

Na rust waren de mannen van de Chris de kooi uitgekomen om een goede tweede helft neer te zetten, maar ook dit ging finaal fout. SKNWK wenste daar niet aan mee te werken en ging vrolijk door met scoren, na eerst nog de 0-5 binnen te tikken kon Johan Bevelander van 25 meter uithalen. En jawel toch een zwakke plek keeper de Jonge zag er namelijk niet echt sterk uit bij dit afstandschot 1-5. Via 1-6 werd het door Corne Jongenelen nog 2-6. Maar de slotaccoorden ware, nadat routinier Kees Jan Nieuwenhuyze nog maar eens een flesje zuurstof aan had gebroken, voor SKNWK. 2-7 gevolgd door 2-8 en 2-9.

Conclusie; Lekker middagje voor SKNWK dat, gezien de overige uitslagen in 4B, de opperboer uit het dorp de opdracht kan geven om de platte kar uit het stof te halen en alvast een datum prikken voor de rit door het dorp. Want als je na 8 wedstrijden een voorsprong hebt van 9 punten op de rest, dan is de vraag niet of maar wanneer wordt SKNWK kampioen.