WIK ’57 boekt eerste uitzege sinds maart

door Klaas Verspoor

Maandag 12 november 2007 – GOES – WIK’57 won zaterdag voor het eerst sinds 10 maart 2007, toen Waarde geklopt werd, weer eens een uitwedstrijd. In Halsteren won de ploeg uit Kerkwerve met 1-2. Door onder meer drie goals van Christiaan van Vossen zette koploper SKNWK Stavenisse met 6-0 aan de kant.

Halsteren-WIK’57 1-2: Na een doelpuntloze eerste helft kwam Halsteren door een goal van Matthew Kramer aan de leiding. Rick Bevelander zorgde daarna voor de gelijkmaker. Bij de winnende treffer kreeg Arjen Berrevoets de hulp van de Halsteren-doelman die de bal door zijn benen liet gaan. Vlak voor tijd claimde de thuisploeg nog een strafschop wegens een handsbal van WIK’57, maar scheidsrechter Verreijt weigerde de bal op de stip te leggen.

Stavenisse-SKNWK 0-6: SKNWK beleefde ook tegen de tiende tegenstander van het seizoen een eenvoudige middag. In de tweede minuut kreeg het ook nog de hulp van Stavenisse-speler Marco Oostdijk die zijn eigen doelman verschalkte. Door goals van Christiaan van Vossen en Wesley Goud leidde SKNWK bij rust al met 0-3. In de tweede helft scoorde Maarten Padmos uit een strafschop de vierde goal voor de Nieuwerkerkers. Stavenisse kreeg daarna nog twee goals van Christiaan van Vossen te verwerken.

Waarde-Vrederust 0-5. Mark Suikerbuik 0-1, Floor van Chaam 0-2, Anton Verweij 0-3, Jean-Pierre Suikerbuik 0-4, Bart Quik (strafschop) 0-5.

Yerseke-FSV 0-3 (0-2). Mark Berghout 0-1, Edward de Rooij 0-2, Edward de Rooij 0-3.

Chrislandia-Smerdiek 3-2 (2-1). Marco Polak 1-0, Jelle Rinses 1-1, Jack Otto 2-1, Marco Polak 3-1, Nordin Achabar 3-2.