Voorbeschouwing: ZSC 1 – SKNWK 1 (website ZSC)

As. zaterdag staat voor ZSC één van de 2 derby’s op het programma binnen 2 weken. Zo ontvangt ZSC zaterdag koploper SKNWK uit Nieuwerkerk. De koploper heeft nog geen puntverlies en is daarmee ook ver uit de favoriet voor deze titanenstrijd. ZSC zou ZSC niet zijn als zij (hoogstwaarschijnlijk) de enigste ploeg zijn die het SKNWK dit seizoen moeilijk kan maken!!

Zo zal ZSC zaterdag op volle oorlogsterkte kunnen aantreden tegen de blauw zwarte, daar tegen zal Sknwk het lange tijd zonder middenvelder Maarten Padmos moeten stellen. Kortom compleet of niet ZSC en Sknwk zullen er zaterdag een mooie pot van maken met veel publiek langs de lijn, zo spelen op de dames na alle senioren elftallen thuis en kunnen zij na afloop langs de lijn ZSC komen aanmoedigen.

Winst zal ZSC goed doen zeker gezien het feit dan de concurrentie steeds dichterbij komt, dit weekend kan bij verlies van ZSC en winst van Wik op waarde zij de 2e plaats overnemen. ZSC moet volgende week naar Wik en kan dan weer alles rechttrekken, maar voorlopig gaan we er gewoon van uit dat ZSC zaterdag goede zaken doet tegen de huidige koploper Sknwk.

Wat kunnen we over Sknwk vertellen, de ploeg ligt ZSC niet altijd. Zo kan men op de Sknwk.nl site zien hoe de rood witten het de afgelopen jaren hebben gedaan onderling, ZSC zal daar met gemengde gevoelens op terug kijken. Zo ligt het gevaar bij Sknwk zeker gezien het kwaliteit op het middenveld en aanval, met middenvelders als Wilco de Valk, Van Vossen en Erwin Nelissen (die zelden speelt) en aanvallers als Wesley Goud, Emiel Kuyten en wederom een van Vossen hebben zij een dodelijke combinatie. Toch liggen de kansen in de verdediging, met een niet al te snel centraal duo (Kiesenberg en rountenier Neele) en wel aanvallend ingestelde backs maar niet verdedigend genoeg kan ZSC hiervan profiteren !!! ZSC zal zaterdag dan ook mega gemotiveerd wezen zeker gezien 98% van de mensen denkt dat ZSC verliest of een pak slaag krijgt, niemand hoeft dan ook de spelers en begeleiding te motiveren voor deze kraker.

Selectie ZSC 1 : S.Smalheer, L.v.Beemen, W.Klaassen, R.Hart, Jw.Dorreman, J.Kristelijn, T.Petiet, M.vd.Schee, K.Snoek, G.verhoek, N.vd.Moezel, J.Erades, A.Smalheer, R.Coomans en J.Vogelzang.