S.K.N.W.K. 1 – Yerseke 1 (verslag v.v. Yerseke)

Een uitwedstrijd in de 4e klasse B waarvan nu de kampioen al bekend is. SKNWK werd vandaag de terechte winnaar met een 6-0 die voor zich zelf spreekt. Wel mogen we niet vergeten dan onze doelman Mathijs er nog veel heeft uitgerammeld want er was een moment dat dubbele cijfers er aan zaten te komen.

Wat ik niet begrijp is dat supporters en spelers van SKNWK de hele wedstrijd zitten te mopperen op elkaar en hun team terwijl ze ruim met 6-0 winnen. Volgens mij word er in Nieuwerkerk nog gemopperd als ze kampioen worden maar dat terzijde.

Yese reisde af naar Duveland met 4 basisspelers van het eerste wegens schorsingen en blessures en dat het dan moeilijk zou worden sprak voor zich. Men wist dat er een overwinning niet in zat maar SKNWK zou het niet cadeau krijgen, Yese knokte voor elke meter en de inzet was bij de meeste spelers enorm. Het duurde zelfs tot de 30e minuut toen de met veel inzet en passie spelende Christiaan Sinke een fout beging net binnen de 16 meter en dan weet je het. Geen twijfel was er, bij niemand. De pingel werd slecht genomen door de thuisclub en zelfs Mathijs zat er nog aan maar helaas. De 1-0 was er en er brak iets bij de bezoekers. Je zag aan de koppies dat er iets knapte.

Vlak voor rust werd het 2-0 en het was gebeurt. Maar als je een 2e helft begint als Yese en binnen 1.15 minuut 4-0 achter staat dan is het over en uit. Vele mooie aanvallen van de thuisclub brachten de stand naar 6-0. Een terechte overwinning voor SKNWK en deze ploeg hoort echt thuis in een klasse hoger.

Maar die supporters van SKNWK? Ik snap ze niet, zo goed voetballen en blijven mopperen, ik kan er niet bij. Of je snap het niet, dat kan ook.

YESE: Mathijs Mol, Lars Burlage, Antonis Riedijk (Peter van Dixhoorn), Daniël Bouterse, Frans van Driel, Dennis Verschuure, Bennie Krijger (Niek Boogert), Christiaan Sinke (Bart van Stevenick) Roel van Leeuwen, Arco van Dixhoorn, Christiaan van der Poel