Voorbeijtel loopt verder uit; eerste treffer Uijl

Bij de topscorers van de senioren van S.K.N.W.K. van dit seizoen wordt het een ééntonig verhaal. De huidige koploper Wim Voorbeijtel scoorde gisteren maar liefst 3x in de gewonnen wedstrijd tegen M.E.V.O. 3 (2-3). Hierdoor heeft hij inmiddels al 22 competitietreffers op zijn naam staan. De achtervolgers, Christian van Vossen en Wesley Goud, wisten gisteren namens S.K.N.W.K. 1 niet te scoren.

Wie wel scoorde was Sander Uijl. Hij is dit seizoen overgekomen naar de blauw/zwarten van Dreischor. Na een prima voorbereiding raakte hij geblesseerd en moest een redelijk aantal wedstrijden missen. Inmiddels is hij volledig hersteld en heeft (terecht) een basisplaats bemachtigd bij S.K.N.W.K. 1. Gisteren scoorde hij zijn allereerste competitietreffer voor S.K.N.W.K. In de wedstrijd tegen Brouwershaven zorgde hij met dit doelpunt voor de 3-0 eindstand.

Ook S.K.N.W.K. 2 won haar wedstrijd tegen de nummer 2, Serooskerke 2, 1-0. Richard v/d Sande (inmiddels acht treffers gescoord) legde een directe vrije trap knap in de korte hoek.

De andere twee treffers voor de senioren van S.K.N.W.K. kwamen opnieuw van een tegenstander van S.K.N.W.K. (Eigen doelpunt, inmiddels al 8x dit seizoen) en van Wilco de Valk (heeft 9x competitiedoelpunten gemaakt dit seizoen).

Voor een volledig overzicht van de topscorers van de senioren van S.K.N.W.K. kijk elders op deze site bij Teams.


Wim Voorbeijtel heeft dit seizoen al 22 treffers gescoord


Sander Uijl scoorde gisteren zijn eerste competitiedoelpunt voor S.K.N.W.K.