Doelman SKNWK 1 Koen de Jonge tijdje ‘out’

Tijdens zijn skivakantie afgelopen week is vaste doelman van de eerste selektie van S.K.N.W.K., Koen de Jonge, uitgegleden op een stoep. Hij kwam hierbij lelijk ten val en liep een diepe vleeswond op. Verder zijn er nog wat botsplinters van zijn heup.

Na een bezoek aan een huisarts aldaar werd De Jonge doorverwezen naar het ziekenhuis. Na hier per ambulance te zijn aangekomen, moest de wond worden gehecht. Verder moest hij ook nog twee dagen ter observatie in het ziekenhuis verblijven.

Gisteren, zaterdag 8 maart, is hij uit het ziekenhuis ontslagen en konden ze (Koen en Michèl Flikweert) de terugreis naar Nieuwerkerk aanvangen. Hier zijn ze inmiddels aangekomen.

Vanaf deze plaats wensen we Koen van harte beterschap.

Dit betekent overigens wel dat zijn plaats in het doel van S.K.N.W.K. 1 voorlopig dus wordt overgenomen door doelman Léon Quik. Quik, die vorige week zijn rentree maakte in S.K.N.W.K. 1, zou zijn plaats alleen tijdens Koen z’n vakantie periode overnemen. Dit zal dus iets langer gaan duren.

Voor de Jonge zijn de druiven erg zuur, want hoogst waarschijnlijk mist hij zodoende de kampioenswedstrijd van S.K.N.W.K. 1.


Een karakteristieke foto dit seizoen. Doelman Koen de Jonge eenzaam en alleen in zijn eigen strafschop gebied. Dit seizoen kregen de doelmannen van S.K.N.W.K. 1, Koen de Jonge en nu dus Léon Quik, in 19 wedstrijden slechts 8 tegentreffers te incasseren