Geen Latjetrapper SKNWK ivm competitiewedstrijd 1e

As. zaterdag, 22 maart, wordt op het sportpark van ‘Patrijzen’ in ’s Heerenhoek gesteden in de titel ‘De beste latje-trapper van Zeeland’. De sportredactie van Omroep Zeeland is op zoek naar de beste latje-trapper van Zeeland. Uit de 96 Zeeuwse verenigingen die met een mannen standaardelftal in de competitie spelen, zijn er via loting 33 geselecteerd. Ook S.K.N.W.K. zit daarbij.

Wat is nu de bedoeling? Van de 33 verenigingen die geselecteerd zijn, moet binnen het 1ste elftal de beste latje trapper geselecteerd worden.

Echter, omdat S.K.N.W.K. 1 as. zaterdag gewoon moet aantreden voor de competitie, zal er geen S.K.N.W.K.-er aanwezig zijn tijdens ‘dit kampioenschap’.

De spelers die wel gaan uitmaken wie de beste “dwarsligger” van Zeeland is, worden as. zaterdag, 22 maart 2008, om 10.00 uur verwacht op het sportveld van De Patrijzen. Het is de bedoeling dat alle deelnemers in het tenue van hun vereniging komen. De finale, waarin de beste latje-trappers uit de voorronden uitkomen, zal rond 14.00 uur worden gespeeld.

De televisieopnames die van dit kampioenschap worden gemaakt, worden gebruikt voor de nieuwe sportuitzending van Omroep Zeeland. Deze wordt vanaf 7 april aanstaande uitgezonden, elke maandagavond rond 18.15 uur.

Gemeentelijk Sportterrein Patrijzen
Pastoor Fronhoffstraat 3
’s-Heerenhoek

Meer informatie over adres en route: www.patrijzen.nl

Elke deelnemer krijgt 3 pogingen vanaf de 16 meterlijn.

DE 33 GESELECTEERDE VERENIGINGEN ZIJN:

Arnemuiden
Tholense Boys
Kapelle
Zaamslag
Bruse Boys
De Meeuwen
Nieuwdorp
Duiveland
Heinkenszand
NOAD’67
WHS
SKNWK
Dauwendaele
Bevelanders
Colijnsplaatse boys
Apollo’69
Nieuwland
Yerseke
WIK’57
SC Stavenisse
RCS
Clinge
Biervliet
Philippine
Sluiskil
Walcheren
Domburg
Kloetinge
Patrijzen
Vogelwaarde
Robur
Renesse
AZVV