Halsteren maatje te klein voor SKNWK

Hieronder volgt het wedstrijdverslag van Halsteren van de wedstrijd Halsteren 1 – S.K.N.W.K. 1.

Op een zonovergoten ‘de Beek’ stond Halsteren voor de loodzware opgave om SKNWK het eerste puntverlies toe te brengen. Halsteren kreeg echter na 5 minuten al een treffer te incasseren, toen Wilco de Valk te makkelijk langs 2 man glipte en met een bekeken schot de 0-1 scoorde. De bezoekers kregen nog 3 dotten van kansen, maar benutte deze vooralsnog niet. De 2e helft was amper begonnen of de 0-2 lag alweer in het netje, een kwartiertje later gevolgd door een stiftje van Erwin Nelissen, wat de 0-3 betekende. Halsteren voetbalde beter dan in het eerste bedrijf en begon ook wat kansjes te creëren. In de 75e minuut belandde de bal bij Alwin de Nijs, die de 1-3 tegen de touwen knalde. Een minuutje later was de marge weer drie, toen er uit een corner ingekopt werd, 1-4. De ingevallen Martijn Bovee kon amper twee minuten later met een fraaie lob de goalie van SKNWK verschalken, 2-4. Het laatste woord was echter aan de Valk, samen met Nelissen de grote uitblinker deze middag, die met een leuke actie de eindstand op 2-5 bepaalde. Halsteren kan zich nu op gaan maken voor de nacompetitie waarin het Brouwershaven en ZSC’62 treft.