Ongeslagen S.K.N.W.K. 1 slechts vijfde

S.K.N.W.K. 1 bleef net als de gehele competitie ongeslagen gisteren tijdens de Wereldregio Cup 2008. Echter op doelsaldo werden nipt de kruisfinales gemist en eindigde de blauw/zwarten uiteindelijk (slechts) als vijfde.

Het eerste duel tegen Bruse Boys eindigde net zoals de wedstrijd begon, 0-0. Overigens zonder enige kansen voor beide doelen. In het tweede duel werd met 1-0 van D.F.S. 1 gewonnen. Doelpuntenmaker was Erwin Nelissen op aangeven van Wesley Goud.

Na dit duel moest S.K.N.W.K. overigens bijna 2 uur wachten op de volgende wedstrijd. Dit bleek niet het beste in de Nieuwerkerkers boven te halen. In een draak van een wedstrijd werd 0-0 gespeeld tegen Z.S.C. ’62. Door dit resultaat was winst of een gelijkspel met meer dan 2 doelpunten noodzakelijk op titelkandidaat Duiveland.

Het leek goed te gaan voor S.K.N.W.K., want middels een prachtige treffer had Léon Goedegebure S.K.N.W.K. op 1-0 gezet. Echter een paar seconden voor het eind van dit duel kwam Duiveland langszij en was voor S.K.N.W.K. een vijfde plaats het hoogst haalbare.

Deze laatste wedstrijd tegen Renesse was na 10 seconden eigenlijk al gespeeld. Toen had Emiel Kuijten S.K.N.W.K. met een mooie lob op 1-0 gezet. Hierbij bleef het.

Uiteindelijk won Duiveland terecht het toernooi om de Wereldregio Cup 2008.

Uitslagen S.K.N.W.K.:

Poule wedstrijden:

S.K.N.W.K. 1 – Bruse Boys 1 0-0

S.K.N.W.K. 1 – D.F.S. 1 1-0
Erwin Nelissen 1x

S.K.N.W.K. 1 – Z.S.C. ’62 1 0-0

S.K.N.W.K. 1 – Duiveland 1 1-1
Léon Goedegebure

Duel om 5e en 6e plaats:

S.K.N.W.K. 1 – Renesse 1 1-0
Emiel Kuijten 1x


Emiel Kuijten wordt gefeliciteerd door enkele ploeggenoten