Schouwse Selectie – SBV Excelsior Rotterdam

In juli 2005 kwam Sparta Rotterdam naar Burgh-Haamstede, in juli 2006 organiseerde Sportvereniging DFS, samen met haar vele sponsors, een wedstrijd tussen de Schouwse Selectie en RKC Waalwijk en in 2007 was SBV Excelsior te gast bij Sportvereniging DFS. Alle keren werd het een zeer geslaagd evenement, met mooi weer, veel publiek en dat alles onder het genot van gezellige muziek. De evenementen werden een succes, en om die reden is men dit jaar opnieuw aan de slag gegaan om weer een vergelijkbaar evenement op touw te zetten.

Welnu, dat is gelukt. Sportvereniging DFS is er trots op dat dit jaar opnieuw SBV Excelsior op bezoek komt, en wel op dinsdag 29 juli om 19.30 uur, om een oefenwedstrijd te spelen tegen de Schouwse Selectie.

Opnieuw valt de keuze op SBV Excelsior uit Rotterdam omdat de samenwerking van het afgelopen jaar goed is bevallen. Er bestaat een goed contact met de Rotterdamse club en wat Sportvereniging DFS betreft mag dat leiden tot een langdurige samenwerking. Excelsior is op 29 juli bezig met zijn voorbereiding op het seizoen 2007-2008 in de Jupiler-league en vind het leuk om met de ploeg naar Burgh-Haamstede te komen.
Ze zijn van harte welkom…!

Kortom: Voetballiefhebbers en mensen die houden van een gezellig evenement hebben dus iets om naar uit te zien deze zomer!

Dinsdagavond 29 juli 2008 om 19.30 uur

Sportpark van Zuijen (open vanaf 18.00 uur)
Leliëndaleweg, Burgh-Haamstede

Entree: Volwassenen € 5,00, kinderen tot 16 jaar € 2,00

afficheSDselektieExelsior2008.pdf