SKNWK 1 voorlopig nog zonder Martin Kiesenberg

S.K.N.W.K. 1 zal het voorlopig nog moeten stellen zonder Martin Kiesenberg. Kiesenberg, die vorig seizoen overkwam van Zierikzee en gelijk een basisplaats had bij de blauw/zwarten, raakte in de eerste bekerwedstrijd tegen Kloetinge 1 geblesseerd. Hij blokte toen stevig een bal en voelde gelijk dat het niet goed zat in z’n knie. Nu blijkt dat er vocht in z’n knie zit en dat het kraakbeen is geïrriteerd. Deze blessure zal met rust moeten genezen.


Martin Kiesenberg

Naast Kiesenberg is ook Lex Folmer al een hele tijd uit de roulatie. Ook hij tobt met een knieblessure en zit te wachten op verdere aktie.

Naast deze twee selektiespelers zijn er nog een aantal andere blessures bij de senioren van S.K.N.W.K. Zo is Remco Veenboer (S.K.N.W.K. 2) op dit moment geblesseerd aan z’n enkel en heeft nieuwkomer Alex Visser een liesblessure. Verder brak Hugo Meijer twee weken geleden zijn enkel tijdens een wedstrijd van het 3e tegen Hoek 4. Ook hij is nog weken uit de running.

Misschien dat ik zelfs nog een aantal kleinere blessuregevallen over het hoofd zie, maar dit verklaart ook gelijk een beetje waarom we op dit moment ternauwernood vier teams op de been kunnen krijgen.

Alle geblesseerden wil ik vanaf deze plaats een spoedig herstel toewensen.