S.K.N.W.K. 2, 3 en 4 op jacht naar eerste punten

Voor S.K.N.W.K. 2, 3 en 4 is de competitiestart nog niet echt geweldig. Na een stroef begin met o.a. te weinig spelers voor vier elftallen, waardoor een wedstrijd van zowel S.K.N.W.K. 3 als S.K.N.W.K. 4 moest worden uitgesteld, lijkt dit probleem inmiddels te zijn verholpen. Komen we bij het volgende ‘probleempje’…….. De punten!

Het tweede, derde en vierde elftal hebben tot nu toe geen van allen punten weten te vergaren deze competitie. S.K.N.W.K. 2 heeft van de K.N.V.B. niet zo’n prettige ‘loting’ toegewezen gekregen, met de eerste competitiewedstrijden tegen de kampioenskandidaten. Morgen wacht ook weer een zeer pittig duel tegen FC Dauwendaele 2. Aan de mannen van Tonny v/d Berge de taak het hoofd koel te houden.

Op sportpark ‘Het Springer’ in Nieuwerkerk wacht morgen voor S.K.N.W.K. 3 en 4 ‘de derby tegen de Kroajen’. Beide ploegen treden aan tegen de geel/zwarten uit Duiveland. S.K.N.W.K. 3 trapt om 14:30 uur tegen Duiveland 3. Op het andere veld spelen beide vierde elftallen tegen elkaar.

S.K.N.W.K. 1 moet morgen aantreden tegen Colijnsplaatse Boys. Uit de historie blijkt dat dit voor de blauw/zwarten altijd een lastige tegenstander is. Hopen dat ze na twee gelijke spelen van de afgelopen weken nu weer eens de volle winst kunnen pakken.

Iedereen veel succes toegewenst!