Wedstrijdverslag SKNWK 1 – Colijnsplaatse Boys 1

Hieronder een wedstrijdverslag van de wedstrijd S.K.N.W.K. 1 – Colijnsplaatse Boys 1 van de website van Colijnsplaatse Boys:

Col.Boys verliest voor de tweede keer op rij in competitie verband.

De Boys gingen met vol vertrouwen naar Nieuwerkerk, maar werden vanaf het begin onder druk gezet. In de 3e minuut mocht de thuisclub ongehinderd door het hart van de verdediging een aanval opzetten en was het gelijk raak. Vier minuten later was er een goede aktie van Sabastiaan Verburg maar hij schoot de bal naast het doel. De Boys bleven proberen en in die fase waren bij de Boys zeker niet de mindere. In de 18e minuut was er een prima voorzet van Michiel v.d. Weele maar Dave Bout kwam net iets te kort om te scoren. In de 27e minuut moest Graham Holmes geblesseerd het veld verlaten zijn vervanger was Jermo Sandee. In de 35e minuut was er een schot van Pascal Hoogerheide maar de bal ging naast. In de 38e minuut ging een schot van Sander Sallet , rakelings over de lat. Het was wachten op een doelpunt maar een kopbal van Pascal Hoogerheide had een beter lot verdiend, maar de bal ging over het doel.

Rust 1-0

Na de rust was de thuisclub de meest gevaarlijke ploeg, maar ook de Boys kregen een paar kansjes. Dave Bout schoot de bal uit een vrije trap van Bertus Zoeteweij in het zijnet. In de 56e minuut tikte doelman Rien Meulenberg de bal over de lat na een goed ingeschoten bal. In de 67e minuut viel de beslissing , Wilco de Valk gaf de bal vanaf de linkerkant de bal hoog voor het doel en werd van dichtbij afgerond 2-0.. In de 80e minuut was er een opmerkelijke rentree want de pas 46e jarige Marco de Looff maakte zijn rentree in het eerste elftal, hij kwam in het veld voor Sebastiaan Verburg en Yoeri Visser voor Dave Bout. Maar de gifbeker was nog niet leeg want in de 82e minuut werd het 3-0 en vlak voor tijd maakte SKNWK ook nog het vierde doelpunt.

De Boys zijn na deze wedstrijd weer terug op aarde en er komen nog spannende weken, want de strijd is onderaan nog lang niet beslist. Voor trainer Leendert Verburg en zijn assistent Wim Hoogerheide is het de moelijke taak om de zaak weer goed op het spoor te krijgen mannen veel wijsheid en succes !!!!!!!