M.A.S.H. bij S.K.N.W.K. 1

Laten we positief beginnen. S.K.N.W.K. 1 won gisteren de thuiswedstrijd tegen Colijnsplaatse Boys 1 met 4-0. Echter voor verzorger Harald Kesteloo betekende het gisteren overuren draaien. Het leek wel M.A.S.H. op sportpark ‘Het Springer’.

Na zo’n 35 minuten was het eerst Martijn Neele die (alweer) een hamstringblessure opliep. Dit betekent waarschijnlijk einde seizoen. Bij een sliding overstrekte hij zijn been en kon vroegtijdig het veld verlaten. Zijn vervanger was Erwin Nelissen.

Vlak na de rust was het Emiel Kuijten, net terug van een knieblessure, die opnieuw aan z’n knie geblesseerd raakte. Hij trapte in het luchtledige en leek zijn knie opnieuw te overstrekken. Wissel nummer 2!

Tot overmaat van ramp was het toen nog niet over. Erwin Nelissen trapte een vrije trap bijna in het doel, maar moest dit bekopen met ook al een hamstringblessure. Ook hij moest zodoende het veld verlaten.

Dit maakte overigens wel de weg vrij voor Leendert van Heukelom. Hij maakte zijn debuut in het eerste en scoorde ook gelijk zijn eerste treffer namens S.K.N.W.K. 1.

Zodoende dus een positief einde, maar dat wordt een hele puzzle de komende weken. Want naast deze 3 geblesseerde spelers zijn ook Robbert v/d Zande, Sytze Stins, Frank Boere, Martin Huisman nog (lang) niet fit.

Gelukkig is het seizoen bijna ten einde en heeft S.K.N.W.K. 1 zich met de winst van gisteren en twee weken geleden tegen De Meeuwen weer aardig wat lucht verschaft en kan het naar boven kijken. Volgende week opnieuw een thuiswedstrijd. Dan komt Rillandia 1 op bezoek in Nieuwerkerk.