S.K.N.W.K. 1 te sterk voor Colijnsplaatse Boys 1

S.K.N.W.K. 1 startte voortvarend tegen ‘Colijn’. Al na een paar minuten was het spits Wesley Goud die de score opende voor de thuisploeg. Na een prima pass van Wilco de Valk omspeelde hij de doelman en zette de 1-0 op het scorebord.

Na een schotje van de gasten moest doelman Koen de Jonge van S.K.N.W.K. handelend optreden. Opnieuw Wesley Goud wist een doelpunt binnen te koppen na een goede pass van Martijn Neele. Dit doelpunt werd al dan niet terecht afgekeurd wegens buitenspel…?

Overuren gisteren voor verzorger Harald Kesteloo van S.K.N.W.K.

Hierna werd het slordig bij S.K.N.W.K. Te veel lopen met de bal, slechte passing. Dit gaf Colijnsplaatse Boys het idee dat er misschien iets te halen viel. Ook al omdat S.K.N.W.K. veel te nonchalant was in de afwerking. Na een prima redding aan S.K.N.W.K.-zijde door Koen de Jonge, hadden zowel Robbert Padmos en Christian van Vossen de marge kunnen en moeten verdubbelen.

In de 35e minuut moest aanvoerder Martijn Neele van S.K.N.W.K. het veld verlaten met voor de 2e keer dit seizoen een hamstringblessure. Zijn vervanger was Erwin Nelissen.

In het begin van de 2e helft opnieuw pech voor de thuisploeg. Nu was het de net van een blessure teruggekeerd Emiel Kuijten die opnieuw met een knieblessure het veld moest verlaten. Hij werd vervangen door Martijn Rentier, die dit overigens prima deed.

Keeper Koen de Jonge brengt in de 2e helft redding na een corner van ‘Colijn’

Zo’n kwartier in de 2e helft moest trainer Groenenwegen alweer de 3e wissel toepassen bij de blauw/zwarten. De net voor rust ingevallen Erwin Nelissen liep ook een hamstringblessure op. Leendert van Heukelom maakte hierdoor zijn debuut voor S.K.N.W.K. 1.

In de 67e minuut gooide spits Christian van Vossen de wedstrijd op slot. Een voorzet van opnieuw Wilco de Valk werd door Wesley Goud breed gelegd. Van Vossen scoorde beheerst.

‘Colijn’ ging toen alles of niks spelen. Dit gaf ruimte aan S.K.N.W.K. Na een zeer goede aanval was het schot van Wilco de Valk net iets te zwak. Vlak hierna werd Wesley Goud diepgestuurd en maakte zijn 2e treffer van de middag, 3-0.

Sander Uijl had overigens nog een strafschop moeten krijgen, maar de scheidsrechter van dienst wilde het niet zien. Dit kostte Peter Groenenwegen een rode kaart, na terecht aanmerkingen op de leiding.

Blijdschap bij Wesley Goud en Leendert van Heukelom na de 4-0 van laatst genoemde

Het slotakkoord was voor ‘Speedy’. Hij scoorde bij zijn debuut na een prima aktie van Christian van Vossen, 4-0. Hierbij bleef het.

Volgende week opnieuw een thuiswedstrijd voor S.K.N.W.K. Dan kunnen ze revanche nemen op Rillandia 1 waar ze in de heenronde nog door op een 7-2 nederlaag werden getrakteerd.

S.K.N.W.K.: Koen de Jonge, Martijn Neele (Erwin Nelissen (Leendert van Heukelom)), Kristian Bouwman, Martin Kiesenberg, Léon Pollemans, Sander Uijl, Emiel Kuijten (Martijn Rentier), Wilco de Valk, Robbert Padmos, Christian van Vossen, Wesley Goud.