Wedstrijdverslag S.K.N.W.K. B1 – Krabbendijke B1

Hieronder een wedstrijdverslag van de wedstrijd S.K.N.W.K. B1 – Krabbendijke B1 van de website van Krabbendijke:

Krabbendijke knokt zich in laatste kwartier verdiend langs SKNWK.

Gister morgen om 11:15 was het weer zover ondanks dat de weer omstandigheden niet al te best waren reisden we om 10:00 uur af naar Nieuwerkerk. Krabbendijke dat het doen zonder Maikel en Ronny Gijssen die met de C’tjes mee speelden en zonder Jordi die op het laatste moment ziek moest afhaken.

Om 11:30 begon de wedstrijd een kwartier later dan dat de bedoeling was omdat het 2e veld afgekeurd was en zo nog een wedstrijd van de E’tjes bezig was. Krabbendijke begon zwak en slap aan de wedstrijd en verloor vele duels. SKNWK dat ook niet al te best speelde won vele duels omdat Krabbendijke veel te slap begon aan de wedstrijd. Na een paar minuten kwamen de eerste kleine kansjes ook voor SKWNK die nog niet werden omgezet in doelpunten. Na een kwartier begon Krabbendijke een beetje beter te spelen en kwamen er voor Krabbendijke ook de eerste kansjes maar konden o.a. Ricardo en Dominic het net nog niet vinden. SKNWK dat er met snelle aanvallers soms gevaarlijk uit kwam speelde zijn kansen slecht uit waardoor Krabbendijke nog niet tegen een achterstand aan keek.

Na een minuut of 25 kreeg Krabbendijke zijn eerste grote mogelijkheid Chris-Jan kreeg alle ruimte om op goal te schieten waar iedereen dacht dat de bal naast de goal zou verdwijnen belandde de bal op de paal en schoot Daniel hem in de rebound op de lat. Na deze kans ging Krabbendijke steeds meer de wedstrijd domineren ondanks dat het niet goed speelde. Krabbendijke kreeg goede kansen maar dankzij o.a. de doelman van SKNWK bleef het nog even 0-0. Enkele minuten voor rust was het dan toch SKNWK dat tegen de verhouding in toesloeg. Nadat de omschakeling niet goed was van Krabbendijke kwam SKNWK met 4 man op goal af waarna de aanval goed werd uitgespeeld en de bal goed langs Alex werd geschoten. 1-0. Vlak na die goal werd er gefloten voor rust waardoor Krabbendijke met een achterstand de rust in ging.

Rust
2e helft

Na rust was het duidelijk Krabbendijke moest gaan knokken voor elke meter en zorgen dat SKNWK niet uit een tegen aanval zou scoren. Dit leek al snel fout te gaan toen Krabbendijke weer niet goed begon aan de 2e helft en SKNWK een paar goede kansen kregen maar faalde in de afronding. Na een kleine vijftig minuten kwam Krabbendijke terecht op gelijke hoogte na een mooie steekpas van Chris-Jan was het Ricardo die goed afwerkte waarna tot iedereens verbazing zelfs van de leider van SKNWK de goal werd afgekeurd, schijnbaar was het voor buitenspel terwijl dat vrijwel onmogelijk was. Krabbendijke moest dus dankzij een slecht vlaggende grensrechter nog even op de gelijkmaker wachten. Krabbendijke dat bleef vechten voor elke meter kreeg goede kansen maar Ronnie en Ricardo troffen alle bij het aluminium. Een kwartier voor tijd was het dan toch raak. Ricardo werd de diepte ingestuurd en neergehaald en kreeg daarvoor een terechte strafschop tot onvrede van de grensrechter. Ricardo zette zich achter de bal en faalde van elf meter niet. 1-1. Krabbendijke ging vanaf de aftrap meteen weer verder op zoek naar een nieuwe goal. Met nog een dikke tien minuten te spelen ging Krabbendijke vol op de aanval spelen wat al snel resulteerde in de 1-2. Chris-Jan zette Ricardo goed vrij voor de doelman die hem rustig binnen schoot waarna Krabbendijke hier terecht op voorsprong kwam.1-2.

Na die goal leek het geloof bij SKNWK ook weg te zijn dat kort daarna nog een goede mogelijkheid maar Alex op zijn weg vond. Voor SKWNK werd het daarna nog alleen maar erger. Nadat Daniel al na een mooie solo langs drie man de doelman tot een uiterste redding aan het werk zette was het daarna toch raak. Koen en Ricardo zette de aanval netjes op waarna Ricardo neergetrokken en wel de bal in de voeten van Dominic bezorgde die daarna niet faalde en Krabbendijke op 1-3 zette. 1-3. Na die 1-3 had SKNWK het wel gezien en kreeg Krabbendijke alle ruimte om vrij rond te tikken en kreeg Ricardo opnieuw een grote kans via een voorzet van Chris-Jan maar helaas schoot hij over. Even later was het dan alsnog raak opnieuw was het Ricardo die vrij voor de keeper kwam en weer scoorde. 1-4.

Zo won Krabbendijke alsnog ruim met 1-4 maar dik verdiend van SKNWK. Volgende week de volgende uitwedstrijd tegen Luctor’88 die wedstrijd begint om 13:00.

Koen( 40e Robert); Pascal; Chris-Jan:

Daniel ( 30e Ronnie, 70e Dominic); Ricardo; Ronnie(20e Dominic)

2 reacties op "Wedstrijdverslag S.K.N.W.K. B1 – Krabbendijke B1"

1. Wedstrijdverslag | 31-03-2009 at 17:55 |

Dan zou ik zelf een wedstrijdverslag toevoegen waarin je je eigen bevindingen kunt verwoorden