Kortingsactie Zeeuws Elftal – AZ

Voor het duel tussen het Zeeuwse Elftal en AZ is een kortingsactie. Dit is een kortingsregeling voor alle leden van Zeeuwse Voetbalverenigingen.

Onderstaande brief vertelt u meer:

Aan: alle Zeeuwse Voetbalverenigingen

Bruinisse, mei 2009.

Onderwerp: Zeeuws Elftal – landskampioen AZ

Betreft: kortingsregeling voor alle leden van Zeeuwse Voetbalverenigingen

Geachte Bestuur,

Met gepaste trots kunnen wij u meedelen dat landskampioen AZ op uitnodiging van Stichting Zeeuws Elftal van 14 t/m 19 juli a.s. in Zeeland zal verblijven.

Op woensdagavond 15 juli om 19.00 uur zal er op het sportcomplex van Zeelandia Middelburg, de Veerse Poort, de wedstrijd Zeeuws Elftal – AZ gespeeld worden.

Voor alle voetballiefhebbers in Zeeland en toeristen een unieke wedstrijd:

de beste amateur-voetballers uit Zeeland tegen de landskampioen.

Wij hopen als Stichting Zeeuws Elftal dat de Zeeuwse voetballiefhebbers in grote getale aanwezig zullen zijn en op die wijze voor een mooi ambiance zorg dragen. Voor alle leden van de Zeeuwse Voetbalverenigingen bieden wij als stimulans in de voorverkoop een mooie kortingsregeling aan:

Bestelling van 5 (vijf) kaarten betekent slechts 4 (vier) kaarten betalen (10 kaarten bestellen = 8 kaarten betalen enz.). De entreeprijzen zijn € 10,– staanplaatsen en € 15,- voor zitplaatsen. Bestelling via : info@zeeuws-elftal.nl waarna u per mail reserveringnummer en wijze van betaling ontvangt. Wij rekenen op uw medewerking om deze wedstrijd en de kortingsregeling bij uw leden te promoten. Bij voorbaat dank.

Met vriendelijke groet,

Bestuur St. Zeeuws Elftal
Henk Groeneveld (secretaris)

Comité van Aanbeveling
C.J. van Liere

Affiche.AZ.def.180609.pdf