Papieren OM maakt plaats voor Sportlink_Club

Vrijwel iedereen binnen het amateurvoetbal is inmiddels op de hoogte van het verdwijnen van de papieren Officiële Mededelingen. Vanaf het seizoen 2009/’10 is alle wedstrijdinformatie voor verenigingen beschikbaar binnen Sportlink_Club.

Begin augustus ontvangen alle verenigingen nog eens apart bericht en een handleiding over Sportlink_Club.

Behalve het wedstrijdprogramma (met aanstellingen) is via Sportlink_Club ook de informatie van tuchtzaken en overschrijvingen beschikbaar van en voor alle verenigingen. Ook de huidige gebruikers van de eenvoudige versie van Sportlink Club krijgen binnenkort toegang tot deze modules.

Daarnaast maken steeds meer verenigingen gebruik van de uitslagendienst (direct na de wedstrijd online doorgeven van de uitslagen). Deze is tevens bruikbaar voor alle afgelastingen. Die informatie komt dan direct beschikbaar op KNVB.nl.

Overzicht Aanstellingen Officials

Alle wedstrijdofficials ontvangen hun aanstellingen via het Overzicht Aanstellingen Officials (OAO). Dit betreft scheidsrechters, rapporteurs, waarnemers en praktijkbegeleiders. Wedstrijdofficials zonder computer of internet ontvangen de aanstelling per post. Alle overige berichten (algemene, competitie of voetbaltechnische of clubondersteuning) komen beschikbaar op de districtssite.

Vragen?

Vragen over deze nieuwe ontwikkelingen? Kijk dan op de pagina digitalisering OM of neem contact op met het districtskantoor.