SKNWK 2 capituleert in de 2e helft tegen SSV ’65 2

Na het 1-1-gelijspel afgelopen woensdag tegen Ouwerkerk 1 mocht S.K.N.W.K. 2 gisteren aantreden tegen S.S.V. ’65 2. Zij spelen dit seizoen in de reserve 2e klasse, de klasse waaruit S.K.N.W.K. 2 afgelopen seizoen degradeerde en volgend seizoen weer in wil spelen. Het was ook een weerzien met een oude bekende, want S.S.V. ’65 2 staat dit seizoen onder leiding van Peter Groenewegen, de man die de afgelopen 2 seizoenen S.K.N.W.K. 1 onder zijn hoede had.

Onder zeer warme omstandigheden werd er omstreeks kwart voor 3 afgetrapt. In de eerste helft waren beide teams goed aan elkaar gewaagd. S.K.N.W.K. 2 was overigens ‘versterkt’ met een aantal spelers van de 1e selektie, omdat de training van hen niet doorging. Met een drinkpauze op de helft werd na 45 minuten de eerste helft afgesloten met de brilstand, 0-0.

In de 2e helft werden er uiteraard wat wissels (S.K.N.W.K. 2 had 17 spelers!) doorgevoerd. Of het de warmte was, is niet bekend, maar de 2e helft was voor S.K.N.W.K. 2 zeker niet de beste. S.S.V. ’65 scoorde zelfs 4x. Omdat ze dit ook 1x in eigen doel wisten te doen, eindige dit oefenduel in 1-3 voor de gasten uit Goes.

Een nuttig oefenduel, zeker voor de conditie!! Voetballend zal het allemaal nog wat beter moeten, maar we hebben nog een aantal weken voor de competitie begint.

Het beste had S.K.N.W.K. 2 overigens voor de 3e helft bewaard. Omdat Tonny v/d Berge voor heerlijke mossels had gezorgd, bleef het lang onrustig en gezellig op ‘Het Springer’.

As. dinsdag wacht opnieuw een oefenwedstrijd. Dan komt N.O.A.D. ’67 2 (as. zaterdag ook de eerste tegenstander in de K.N.V.B.-beker voor het 2e) naar sportpark ‘Het Springer’. Aanvang van dit oefenduel is 19:00 uur.

S.K.N.W.K. 2: Jacco Kik, Emiel Pollemans, René Verschoor, Martijn Rentier, Sytze Stins, Tonny v/d Berge, Jurjen Vermeer, Jeffry Visser, Martin Huisman, Kristian Bouwman, Richard Bevelander, Maurice Pollemans, Martijn Kik, Corné van Driel, Oleg Bondarenko, Robbert Padmos, George van Heukelom.