Enkele S.K.N.W.K.-ers al weer in lappenmand

De knieblessure die 2e elftalspeler Jeffry Visser vorige week opliep in het bekerduel tegen N.O.A.D. ’67 2 lijkt erger dan men dacht. Na een bezoekje vandaag aan een orthopedische chirurg in het ziekenhuis in Goes waar naar de knie is gekeken, blijkt dat er MRI-scan gemaakt moet worden. De arts denkt dat het in ieder geval de buitenste knieband van de linkerknie is, maar waarschijnlijk ook zijn kruisband. Maar de kans is ook aanwezig dat het zijn meniscus is. Deze MRI-scan zal in de loop van de volgende 2 weken plaatsvinden.

Bij S.K.N.W.K. 1 was het ook al weer prijs. Daar viel afgelopen weekend Erwin Nelissen uit met een knieblessure, al lijkt het mee te vallen. Sytze Stins (schouder) mag 2 weken niet voetballen en ook Robbert Padmos is gehavend uit de strijd gekomen in het bekerduel tegen SC Gastel afgelopen dinsdag.

Remco Veenboer (S.K.N.W.K. 2) is een paar weken geleden geopereerd aan z’n teen. Hij is ook nog niet volledig hersteld.

Dit samen met nog enkele S.K.N.W.K.-ers die nog genieten van een vakantie en ook al weer 2 rode kaarten dit seizoen zorgt er voor dat we nu al (een week voor de start van de competitie) niet erg dik zitten in de spelers voor 4 seniorenteams.