Belangrijke wedstrijden voor seniorenteams SKNWK

We zijn nog maar toe aan competitieronde 4 voor S.K.N.W.K. 1 en 2. S.K.N.W.K. 3 en 4 zelfs pas aan de derde wedstrijdronde. Toch kunnen we al spreken dat er morgen, zaterdag 26 september, belangrijke wedstrijden op de rit staan voor de seniorenteams van S.K.N.W.K.

S.K.N.W.K. 1 beleeft een valse start in de 3e klasse A. Met 2 nederlagen in 2 duels staan ze één na laatste. Er moet gezegd dat ze 2 sterke tegenstanders troffen, nl. Nieuwdorp 1 en V.C.K. 1, maar met name vorige week was geen visitekaartje van de blauw/zwarten met de 6-2 nederlaag tegen V.C.K. Zaterdag komt A.Z.V.V. 1 op bezoek in Nieuwerkerk. Opnieuw een hele pittige tegenstander.

‘Ut twidduh’ wist vorige week eindelijk eens te winnen. Na nederlagen tegen Kloetinge 4 (8-1) en Yerseke 2 (1-3) wonnen ze met 1-3 van Kapelle 3. S.S.V. ’65 3 is de tegenstander morgen. Ook een belangrijke wedstrijd, want bij winst kan er weer naar boven worden gekeken. Verlies betekent een plaatsje onderaan in de reserve 3e klasse.

Wegens de droogte op Schouwen-Duiveland is het duel tussen Bruse Boys 4 en S.K.N.W.K. 3 afgelast. Een geluk bij een ongeluk, want S.K.N.W.K. had dit weekend absoluut geen 4 seniorenteams op de been kunnen krijgen.

Dan rest onze baggerschuit. S.K.N.W.K. 4 neemt na 2 duels fier de koppositie in (zie foto) in de reserve 5e klasse. Morgen treden ze in Kamperland aan tegen Bevelanders 3. Hopen dat ze ook na dit duel trotse koploper zijn.