Spannend aan kop topscorerslijst senioren SKNWK

Het is dringen aan kop van de topscorerslijst van de senioren van S.K.N.W.K. Koploper Robby Koster (S.K.N.W.K. 4) scoorde gisteren eens een keertje niet. Hij blijft zodoende de ranglijst aanvoeren met 7 treffers deze competitie.

Maurice Pollemans (S.K.N.W.K. 3) scoorde gisteren 1x in het gewonnen duel tegen Bevelanders 3. Hij voerde hiermee zijn seizoenstotaal op tot 6 treffers. Samen met Michèl Flikweert (S.K.N.W.K. 4), die gisteren ook niet scoorde, bezetten ze de 2e plaats.

Daarachter volgt een 4-tal met 5 doelpunten. Wesley Goud (S.K.N.W.K. 1) scoorde gisteren niet namens het eerste, want ze verloren met 2-0 bij Yerseke 1. Richard Bevelander (S.K.N.W.K. 2) is een tijdje uitgeschakeld wegens een knieblessure en blijft dus ook steken op 5. Kristian Bouwman scoorde gisteren 1x namens S.K.N.W.K. 2. René v/d Bos nam beide doelpunten voor z’n rekening in het gewonnen duel van S.K.N.W.K. 4 tegen Z.S.C. ’62 3.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst van de senioren van S.K.N.W.K. kijk elders op deze site bij ‘Teams’.


Maurice Pollemans scoorde gisteren 1x en stijgt hiermee naar plaats 2 op de topscorerslijst. Hij heeft deze competitie al 6x doel getroffen