SKNWK 1 krijgt geen voet aan de grond bij Yerseke

In de 6e competitiewedstrijd van S.K.N.W.K. 1 gingen ze op zoek naar de volgende 3 punten. Dit moest dan gebeuren in Yerseke tegen de hoofdmacht van de plaatselijk v.v. Helaas ook deze keer stond S.K.N.W.K. aan het eind van de rit aan de verkeerde kant van de score. Yerseke was de zeer terechte winnaar en won met 2-0.

Na de aftrap ging het spel gelijk op. Na ongeveer zo’n 10 minuten wedstrijd kon er door de thuisploeg voor het eerst worden gejuicht. Yerseke dat feller speelde dan S.K.N.W.K. kon na een voorzet van de flank de 1-0 binnen schieten. Opnieuw dus een achterstand voor de blauw/zwarten. Dan moet je dus weer op zoek naar de aansluitingstreffer en dat is al de gehele competitie het geval. Je merkt dan dat het vertrouwen steeds minder wordt en dat is erg lastig voetballen. Een voorsprong zou wel een lekker zijn.

Verder blijkt dat het op dit moment lastig is om kansen te creeëren. En dat moet toch echt wil je een keertje scoren. Hierdoor dus een 1-0 ruststand.

Na 15 minuutjes pauze en een bakje thee, in de tweede helft een zelfde spelbeeld. Yerseke dat er kort op zat en S.K.N.W.K. dat geen potten kon breken. Het is dat doelman Koen de Jonge de Nieuwerkerkers toch nog een keer of 3 kon redden, want anders had de score zelfs nog hoger uitgevallen.

Na zo’n uur spelen dan toch de 2e treffer voor de thuisploeg. Een verdediger van S.K.N.W.K. gleed uit op het gladde veld. De Yersekespeler kon hier optimaal van profiteren. S.K.N.W.K. had de mogelijkheid om via hoekschoppen nog wat te forceren. Maar als zelfs deze niet goed voor de goal worden getrapt, dan wordt het lastig om een bal binnen te werken.

Al met al weer een nederlaag voor S.K.N.W.K. 1. Al weer de 5e in 6 duels. Het was allemaal niet zo heel slecht, maar het ontbreekt op dit moment gewoon aan vertrouwen en een beetje geluk.

Volgende week wacht Kruiningen 1. Deze ploeg heeft uit 4 duels nog geen enkel punt weten te bemachtigen. Voor beide ploegen dus een duel van erop of eronder. We hopen met z’n allen dat S.K.N.W.K. 1 dan weer eens een keer als winnaar van het veld kan gaan.

S.K.N.W.K. 1: Koen de Jonge, Erwin Nelissen (Richard v/d Sande), René Verschoor, Sytze Stins (George van Heukelom), Léon Pollemans, Sander Uijl, Martin Kiesenberg, Robbert Padmos, Emiel Kuijten, Wilco de Valk, Wesley Goud.