Drietal bestuursleden S.K.N.W.K. neemt afscheid

As. vrijdag, 26 februari 2010, wordt bij S.K.N.W.K. de Algemene Ledenvergadering gehouden. Deze begint om 20:00 uur uiteraard in de kantine.

Tijdens deze vergadering zullen een drietal bestuursleden afscheid nemen van het bestuur. Voorzitter Wim v/d Zande, die in 2001 het stokje overnam van Arnold Schiettekatte, gaat stoppen. Ook ledenadminstateur Sytze Stins stapt uit het bestuur. Hij nam eveneens in 2001 zitting in het bestuur en nam toen de taken van Lennaert de Looze over.

Tot slot gaat ook Martijn Neele uit het hoofdbestuur van S.K.N.W.K. Hij had sinds de ledenvergadering van 27 mei 1999 zitting in het bestuur. Hij nam toendertijd de taken over van Marty de Valk namens de jeugdcommissie. Een aantal jaren later heeft hij deze functie ingeruild voor die van de Technische Commissie.

Het bestuur zal as. vrijdag drie nieuwe kandidaten voordragen aan de Algemene Ledenvergadering. Dirk v/d Sleen wordt voorgedragen als nieuwe voorzitter. Wilco de Valk zal de taken van Martijn over gaan nemen. Trudy Folmer, die al zitting heeft in het bestuur, zal zich gaan belasten met de ledenadministratie. Hierdoor is er nog een plaatsje vrij in het bestuur. Deze wordt bij goedkeuring ingenomen door Léon v/d Wel. Hij zal zich gaan bezighouden met sponsoring.

Zodoende hebben we als het goed is as. vrijdag weer een 9-koppig bestuur.