Vrijwilligers gezocht voor NK Veldloop

Op woensdag 31 maart 2010 wordt de 23e editie van het Nederlands kampioenschap veldloop voor gemeenteambtenaren gehouden op Neeltje Jans in de monding van de Oosterschelde.

De organisatie van deze editie is in handen van de gemeenten Schouwen-Duiveland, Veere en Noord-Beveland. Het is voor het eerst dat dit kampioenschap in Zeeland wordt gehouden. Voor de organisatie van dit evenement vormen de drie gemeenten een stichting.

Er kan worden deelgenomen aan de afstanden 6, 9 of 12 km naar keuze over een gevarieerd parcours op Neeltje Jans. In het zicht van de stormvloedkering kan er gelopen worden over verharde paden, strand en duinen. De start en finish zijn bij Deltapark Neeltje Jans. De website www.nkveldloopgemeenten.nl is weer al enige tijd in de lucht en geeft de nodige informatie.

Voor dit evenement zijn we als organisatie nog dringend op zoek naar vrijwilligers. We zijn dan ook druk bezig met het werven ervan. We hebben bijvoorbeeld nog mensen nodig die we kunnen inzetten als parcourswacht, medewerker verzorgingspost, medewerker start- en finish, inschrijvingsbureau, enz.

Alle vrijwilligers worden deze dag voorzien van de benodigde catering en iedereen krijgt een mooie donkerblauwe jas en oranje cap. De werkzaamheden vinden plaats tussen ongeveer 08.30 uur en 16.00 uur. Ook is er na afloop voor iedere vrijwilliger, vrijblijvend, een after-party met een buffet en muziek, waaraan voor de vrijwilliger geen kosten zijn verbonden.

Wil je meehelpen aan dit unieke loop evenement neem dan contact op met Nannie Dorst. Email: nannie.dorst@schouwen-duiveland.nl.

brief nk veldloop.doc