Robby Koster is alleen clubtopscorer S.K.N.W.K.

Ondanks het feit dat S.K.N.W.K. 4 niet moest spelen is speler van de baggerschuit, Robby Koster, alleen topscorer bij de senioren van S.K.N.W.K. Hij speelde gisteren nl. mee met S.K.N.W.K. 3 in Cortgene tegen Cortgene/J.V.O.Z. 1. Robby redde de eer voor S.K.N.W.K., maar het 3e verloor deze topper toch met 3-1. Inmiddels heeft hij nu 18 doelpunten op zijn naam deze competitie.

Concurrent Wim Voorbeijtel speelde gisteren met S.K.N.W.K. 2 mee tegen D.F.S. 2. Wim wist net als al zijn ploeggenoten gisteren niet te scoren. D.F.S. was met maar liefst 5-0 te sterk. ‘Keu’ blijft daarom steken op 17 goals.

Omdat er voor de rest niet werd gescoord door de senioren van S.K.N.W.K. blijft de stand onveranderd. Dit betekent dus Michèl Flikweert (S.K.N.W.K. 4) en Maurice Pollemans (S.K.N.W.K. 3) blijven op 13 doelpunten staan. Martijn Neele (S.K.N.W.K. 2) heeft 12x doel getroffen.

Overigens voert Robby wel de topscorerslijst aan bij de senioren van S.K.N.W.K. Op de ‘Koster-topscorerslijst’ blijft hij toch gewoon 2e. Dochter Roxana, spelend voor de dames van Bruse Boys, heeft een flinke marge op haar ‘grote’ voorbeeld. Zij scoorde nl. al 29x!

Robby succes!

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst van de senioren van S.K.N.W.K. kijk elders op deze site bij ‘Teams’.

2 reacties op "Robby Koster is alleen clubtopscorer S.K.N.W.K."

  1. fam koster | 14-03-2010 at 19:56 |

    wij ook van jou hoor

  2. lindsay | 14-03-2010 at 19:29 |

    Ik hou van jullie

Reacties gesloten.