Wim Voorbeijtel en Robby Koster samen op kop

S.K.N.W.K. 3-speler Wim Voorbeijtel heeft zich weer naast clubtopscorer Robby Koster (S.K.N.W.K. 4) genestelt op de topscorerslijst bij de senioren van S.K.N.W.K. Wim, die gisteren weer eens met het 3e meespeelde, nadat hij de afgelopen weken genoot van een wintersport vakantie en een aantal wedstrijden met S.K.N.W.K. 2 meedeed, maakte beide treffers in het met 2-1 gewonnen duel tegen Bruse Boys 4.

Hiermee heeft hij 19x doel getroffen deze competitie. Dit is net zoveel als Robby Koster van S.K.N.W.K. 4. Robby kwam gisteren overigens niet in aktie wegens een rugblessure.

Voor S.K.N.W.K. 2 was er eindelijk weer eens winst. Zij het nipt, 0-1 tegen S.S.V. ’65 3. Doelpuntenmaker was Léon Goedegebure, die hiermee zijn seizoenstotaal opvijzelde naar 4.

Michèl Flikweert scoorde 2x in het gewonnen duel van S.K.N.W.K. 4 tegen Bevelanders 3. ‘Mies’ staat nu inmiddels op 15 treffers en bezet hiermee de 3e plaats op de topscorerslijst. De andere treffer voor het 4e werd gescoord door René v/d Bos. ‘Spiekur’ komt met dit doelpunt op 12 en nestelt zich naast S.K.N.W.K. 2-speler Martijn Neele (die gisteren met het 1e meespeelde) op een vijfde plaats op de ranglijst.

Maurice Pollemans (S.K.N.W.K. 3) bezet plaats 4. Hij scoorde gisteren niet op blijft steken op 13 doelpunten.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst van de senioren van S.K.N.W.K. kijk elders op deze site bij ‘Teams’.